Εταιρείες

pay.minetta.gr για τη διευκόλυνση των ασφαλισμένων

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα, με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και των συνεργατών της, ακόμα και στις παρούσες δύσκολες χρηματοοικονομικές συνθήκες, ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας ιστοσελίδας της, για πληρωμή ασφαλίστρων οχημάτων με τη χρήση κάρτας.

Συγκεκριμένα, μέσω του pay.minetta.gr, οι πελάτες της Εταιρείας μπορούν πλέον να εξοφλούν τα ασφάλιστρά τους για συμβόλαια οχημάτων, τόσο για ανανεώσεις όσο και για τα πρωτασφαλιστήρια, με τη χρέωση πιστωτικής, χρεωστικής ή και προπληρωμένης κάρτας Visa, MasterCard, Maestro και American Express, με την καταχώριση αριθμού συμβολαίου ή κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, καθώς και των στοιχείων επικοινωνίας τους. Με την ολοκλήρωση της πληρωμής ο ασφαλισμένος λαμβάνει το συμβόλαιο και την απόδειξη πληρωμής στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας που έχει δηλώσει.

Η Ευρωπαϊκή Ένωσις – Ασφάλειαι Μινέττα θέλει να διαβεβαιώσει τους πελάτες και τους συνεργάτες της ότι, όπως συνεχώς πράττει στα 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας της, έχει υπάρξει η απαραίτητη μέριμνα για τη διασφάλιση των συμβολαίων τους, η Εταιρεία ανταποκρίνεται πλήρως σε όλες τις υποχρεώσεις της και παραμένει σταθερά προσανατολισμένη στη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων προς αυτούς υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας μπορούν να απευθύνονται στον  ασφαλιστικό τους σύμβουλο ή στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, στην τηλεφωνική γραμμή 2109309500.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας