Εταιρείες

Από τις 29/6 η Eθνική κατέβαλε άνω των €4 εκατ. σε αποζημιώσεις

  • Έως τις 12/07 δεν θα προβεί σε ακυρώσεις συμβολαίων ιδιωτών πελατών

Για την Εθνική Ασφαλιστική, τη μεγαλύτερη ελληνική ασφαλιστική εταιρία της αγοράς, «η αδιάλειπτη λειτουργία και η καθολική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της είναι αυτοσκοπός», σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, στο οποίο υπογραμμίζει ότι σε όλους τους Γενικούς Κλάδους καθώς και στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει απρόσκοπτα την καθημερινή αποζημίωση των ασφαλισμένων της καθώς και των συνεργαζόμενων φορέων της.

Επίσης, έχει φροντίσει για την ομαλή υποδοχή και εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων της σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα. Για το χρονικό διάστημα από 29/6/2015 έως και σήμερα, η Εταιρεία κατέβαλε για αποζημιώσεις ασφαλισμένων πάνω από €4.000.000.

Σε ό,τι αφορά στην είσπραξη ασφαλίστρων η Εθνική Ασφαλιστική λειτουργεί παρέχοντας, στο πλαίσιο που επιτρέπουν οι υπάρχουσες συνθήκες, τη μέγιστη δυνατή ευελιξία προς τους ασφαλισμένους της, οι οποίοι έχουν πολλαπλές επιλογές για την καταβολή των ασφαλίστρων (κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Εταιρείας μέσω Internet ή Phone Banking, μέσω χρέωσης πιστωτικής κάρτας, μέσω κατάθεσης σε ATM τραπεζών, μέσω πάγιων εντολών πληρωμής ασφαλίστρων), εξασφαλίζοντας έτσι την ισχύ των συμβολαίων τους.

Η Εταιρεία, κατανοώντας τις δυσκολίες που μπορεί να προκύπτουν από τις τραπεζικές δυσλειτουργίες, για το διάστημα έως την Κυριακή 12/07/2015, δεν θα προβεί σε ακυρώσεις συμβολαίων, ιδιωτών πελατών της.

«Η Εθνική Ασφαλιστική», σημειώνεται εν κατακλείδι, «παραμένει φερέγγυα και με επαρκή ρευστότητα, η οποία της δίνει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται πλήρως στις υποχρεώσεις της. Στέκεται στο πλευρό των ασφαλισμένων της και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο και αποφασιστικότητα, αποδεικνύοντας καθημερινά ότι η σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτύξει με τους ανθρώπους της παραμένει ισχυρή».

Περισσότερες πληροφορίες, στο site της Εταιρείας ή στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών 18189.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας