Εκδηλώσεις

Παρουσίαση του βιβλίου του Ι. Πεπελάση «Μυθικές Ελληνικές Διαπραγματεύσεις»

Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στο Ζάππειο (στην έκθεση βιβλίου), θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Μυθικές Ελληνικές Διαπραγματεύσεις», που συνέγραψε ο κ. Ιωάννης Πεπελάσης και κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις «Μπαρμπουνάκη».

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν οι κ.κ. Δημήτρης Ρουχωτάς, Σύμβουλος Έκδοσης του περιοδικού «Ασφαλιστική Αγορά», και Διαμαντής Σεϊτανίδης, Δημοσιογράφος, Πολτικός Σχολιαστής στο Kontra Channel & Πολιτικός Συντάκτης στην Ημερησία.

Ο κ. Πεπελάσης, στέλεχος επί πολλά έτη της Αγροτικής Ασφαλιστικής, ασχολήθηκε επισταμένα με την εκπαίδευση επιχειρηματιών, στελεχών επιχειρήσεων και δικτύων πωλήσεων, με κύρια θεματολογία τις «Τεχνικές Διαπραγματεύσεων». Στο πόνημά του αυτό, αναδεικνύει και σχολιάζει χαρακτηριστικές περιπτώσεις διαπραγματεύσεων, τις οποίες αντλεί από το μυθικό και ιστορικό παρελθόν της Ελλάδας. Πηγές του είναι, κατά κανόνα, Έλληνες στοχαστές, διανοητές, φιλόσοφοι, αλλά και επιχειρηματίες, που τα έργα τους έχουν κάτι σημαντικό να προσφέρουν στο διαπραγματευτικό πεδίο.

Μελετώντας τα παραδείγματα που παραθέτει, σίγουρα θα αντλήσουμε ιδέες και σχέδια που θα βελτιώσουν τη διαπραγματευτική μας δύναμη και θα κάνουν πιο αποτελεσματική την τεχνική μας –άλλωστε, όλοι διαπραγματευόμαστε καθημερινά, παντού και πάντα, είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους!

Θυμίζουμε ότι στο περιοδικό μας έχουμε, πρόσφατα, δημοσιεύσει δύο μελέτες του: «Συγκρότηση και Ανάλυση Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Υγείας» και «Ασφάλιση Προσώπων (Συντάξεων)».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας