ΠΑΡΟΝ: Νέος Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου ο Κώστας Κουτσούκος

949

Τη θέση του Διευθυντή Ανάπτυξης Δικτύου στο ΠΑΡΟΝ ανέλαβε στις 14 Ιουνίου 2021 ο κ. Κώστας Κουτσούκος.

Πτυχιούχος του Τμήματος Στατιστικής & Ασφαλιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιά, ο κ. Κώστας Κουτσούκος έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως Διοικητικό Στέλεχος σε μεγάλες Ασφαλιστικές Εταιρείες, αποκομίζοντας μια μεγάλη και σημαντική εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο.

Ο κ. Κουτσούκος δήλωσε σχετικά με τα νέα του καθήκοντα:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο ξεκίνημα με την ομάδα του ΠΑΡΟΝ και την Χριστίνα Φυτέα.
Μέσα από τη μακρόχρονη συνεργασία μου με το ΠΑΡΟΝ ως Διοικητικό Στέλεχος Ασφαλιστικών Εταιρειών, αναπτύχθηκε μεταξύ μας μια φιλία με μεγάλη αλληλοεκτίμηση και γεννήθηκε η επιθυμία για την εμβάθυνση αυτής της Συνεργασίας. Τώρα ήρθε η στιγμή αυτό να γίνει πραγματικότητα.
Με οδηγό την κοινή μας αντίληψη για το πώς πρέπει να είναι το Ασφαλιστικό Γραφείο του Μέλλοντος, με επίγνωση των προκλήσεων και των ευκαιριών και με την καινοτόμο και δυναμική παρουσία του ΠΑΡΟΝ στην Ασφαλιστική Αγορά, πιστεύω ότι με τις γνώσεις, τις ιδέες και την εμπειρία μου, θα προσφέρω το καλύτερο δυνατό στο κοινό μας Όραμα».

Η κα Χριστίνα Φυτέα, Εμπορική Διευθύντρια και Συν-Ιδρυτής του ΠΑΡΟΝ, δήλωσε:

«Η Ομάδα του ΠΑΡΟΝ καλωσορίζει με μεγάλη χαρά των Κώστα Κουτσούκο. Η τεχνογνωσία του, η αυθεντικότητά του, η πολυετής εμπειρία του και οι καινοτόμες ιδέες του, θα συμβάλλουν στην Αποστολή μας που δεν είναι άλλη από την ανάδειξη του ΠΑΡΟΝ ως ενός Σύγχρονου, άρτια οργανωμένου, ανθρωποκεντρικού, τεχνολογικά προηγμένου Οργανισμού που υποστηρίζει τα μέγιστα, τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή του Μέλλοντος. Toυ ευχόμαστε ολόψυχα Καλή αρχή και Καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟ ΣΑΔΧ εφιστά την προσοχή σε απόφαση του Αρείου Πάγου
Επόμενο άρθροΚαθιερώνεται Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Συνταξιοδότησης