Διαμεσολαβούντες

Πάνορμος: Συνάντηση με τη Δ/νση Πωλήσεων Εθνικής Ασφαλιστικής

Μέλη της Διοίκησης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κλήμη Δημαρχιάδη, συμμετείχαν σε συνάντηση στα κεντρικά γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ Ασφαλιστικής, με τον Γενικό Διευθυντή Πωλήσεων, κ. Γιώργο Ζερβουδάκη, τον Διευθυντή Δικτύων Πωλήσεων Retail, κ. Άγγελο Μπάρδα, και τον Account Manager, κ. Τριαντάφυλλο Κασμά, στο πλαίσιο εδραίωσης της υπάρχουσας συνεργασίας, ώστε να διασφαλιστεί η μακροχρόνια επιτυχία της σχέσης μεταξύ των δύο εταιρειών, μέσω της επίτευξης κοινών στόχων και αναπτυξιακών αποτελεσμάτων.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η συνάντηση ήταν μία από τις αρχικές, εάν όχι η πρώτη, των κύριων Ζερβουδάκη και Μπάρδα στα νέα τους καθήκοντα, δίνοντας, με τον τρόπο αυτόν, ιδιαίτερη σημασία στη μεταξύ μας συνεργασία και αναγνωρίζοντας την ποιοτική προσπάθεια του Συνεργατικού Σχήματος∙ «κάτι που βέβαια εκλαμβάνουμε ως μεγάλη τιμή, και ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, αφού η διεύρυνση της επαγγελματικής μας σχέσης είναι μια πρόκληση που θα δεσμεύσει την προσοχή και τις προσπάθειές μας», επισημαίνεται σχετικά.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΝΟΡΜΟΥ συμμετείχαν η Γενική Διευθύντρια, κα Αγγελική Φυλακτού, ο Υπεύθυνος Οικονομικών, κ. Ευάγγελος Μπίρης, και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων, κ. Φώτης Πουλής.

«Ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην ομάδα της Διεύθυνσης Πωλήσεων και γενικότερα στην ΕΘΝΙΚΗ Ασφαλιστική!», αναφέρεται εν κατακλείδι στο δελτίο Τύπου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας