Διαμεσολαβούντες

ΠΑΝΟΡΜΟΣ: Συνάντηση γνωριμίας με στελέχη της Μινέττα

Την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023, η Διοίκηση και Μέλη του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «ΠΑΝΟΡΜΟΣ» επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΜΙΝΕΤΤΑ. Σκοπός ήταν η γνωριμία με τα στελέχη της ασφαλιστικής, αλλά και η συνοπτική παρουσίαση των προϊόντων της.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η υποδοχή πραγματοποιήθηκε από την General Sales Manager, κα Ναταλία Γιαννιού, τον Deputy Sales Director, κ. Χάρη Βαρλά, και τη Sales Support Specialist, κα Σοφία Ζάνταλη. Αρχικά, ο Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, κ. Φώτης Ζέρβας, παρουσίασε τα ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά του κλάδου του. Στη συνέχεια, ο Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων, κ. Νίκος Κοντοβουνήσιος, και ο Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, κ. Βασίλης Νιάρχος, έκαναν αναφορά στα θέματα που απασχολούν τους διαμεσολαβητές στην επαγγελματική τους καθημερινότητα, τονίζοντας τα τρία κύρια πλεονεκτήματα της Εταιρείας:

1. Εύκολες διαδικασίες

2. Γρήγορη αποζημίωση, και

3. Έλλειψη “ψιλών” γραμμάτων στα συμβόλαια

Ο διάλογος που προέκυψε ήταν εποικοδομητικός και διαφωτιστικός σε διάφορα θέματα ενδεικτικά συζητήθηκαν οι κίνδυνοι, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του “αύριο” στην ασφαλιστική αγορά, ο ποιοτικός σχεδιασμός ψηφιακού οικοσυστήματος από τη ΜΙΝΕΤΤΑ, χωρίς να αλλοιώνεται ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας και η διατήρηση της προσωπικής επαφής με πελάτες/συνεργάτες, κ.ά.

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με την υπόσχεση να επαναληφθεί στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς, αφού ζητούμενο και των δύο πλευρών είναι η ανάπτυξη των εργασιών.

«Τους ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία», επισημαίνεται εκ κατακλείδι.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας