Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali

556
generali academy 17

Κάθε προηγούμενο ξεπέρασε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Generali το 2016, καθώς συμμετείχαν σε αυτό περισσότεροι από 13.880 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, σε έναν μαραθώνιο 351 σεμιναρίων εκπαίδευσης, κατάρτισης και επαναπιστοποίησης, συνολικής διάρκειας 1.785 ωρών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω στοιχεία, υπολογίζεται ότι περίπου 40 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές συμμετείχαν για πέντε τουλάχιστον ώρες σε ένα από τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που διοργάνωνε η Generali κάθε ημέρα, σε κάποια πόλη της Ελλάδος.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, απόδειξη της σημασίας που αποδίδει η Generali στην εκπαίδευση του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Σύμφωνα με όσα τονίζει ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, κ. Κ. Χομόνδοζλης: «Μέσα από μία πολύπλευρη εκπαιδευτική διαδικασία, η Generali συνδυάζει τεχνικές γνώσεις υψηλής εξειδίκευσης με το σύστημα αξιών που συνοδεύει το επάγγελμα του ασφαλιστή και την ολοκληρωμένη ενημέρωση για τις διαδικασίες, τις εξελίξεις και τις τάσεις στην ασφαλιστική αγορά. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τη διαφορετικότητα κάθε επαγγελματία, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Generali έχει σχεδιαστεί κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να επιτρέπει την ανάδειξη των προσωπικών του κλίσεων και ταλέντων».

Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali

Πιστή στη στήριξή της στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, η Generali δεσμεύεται να υλοποιήσει και το 2017 ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που υπόσχεται να καλύψει πλήρως τις εκπαιδευτικές ανάγκες των συνεργατών της.

Ο φετινός εκπαιδευτικός κύκλος περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, σεμινάρια, για:

α. τις πιστοποιήσεις τύπου Α’ Ασφαλιστικών Συµβούλων, Β’ Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Γ’ Μεσιτών Ασφαλίσεων και ∆’ για όλες τις κατηγορίες διαμεσολάβησης, καθώς επίσης και σεμινάρια επαναπιστοποίησης, τα οποία η Generali πραγματοποιεί δωρεάν, για όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές˙

β. τα νέα ασφαλιστικά προϊόντα της Generali και

γ. τις διαδικασίες που απορρέουν από το κανονιστικό πλαίσιο.

 Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Generali Academys 2017 Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali Πανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali

Δέκα χρόνια Generali Academy

Φέτος, συμπλήρωσε δέκα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας ο μοναδικός στην ελληνική ασφαλιστική αγορά θεσμός του Generali Academy. Πρόκειται για μια καινοτόμο πρωτοβουλία που υλοποιεί η Generali, προσφέροντας στους συμμετέχοντες, ανεξάρτητους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές έναν κύκλο μαθημάτων που αφορούν στην οργάνωση και τις τάσεις της ασφαλιστικής αγοράς, τις αρχές πωλήσεων, της επιχειρηματικότητας και της επικοινωνίας.

Στον 10ο κύκλο του συμμετείχαν, κατόπιν επιλογής, 26 ασφαλιστικοί σύμβουλοι, συνεργάτες της Generali, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέματα που άπτονται της θεσμικής και οργανωτικής λειτουργίας της ασφαλιστικής αγοράς.

«Είμαστε υπερήφανοι για την πορεία του θεσμού, ο οποίος έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερους από 200 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να εξελιχθούν επαγγελματικά», τόνισε ο κ. Γαβριήλος Κατσάνος, Διευθυντής Πωλήσεων Γενικών Ασφαλίσεων Ζωής Ανεξαρτήτων Δικτύων, ανοίγοντας την εκδήλωση απονομής των βραβείων του επετειακού κύκλου του Generali Academy. Ο ίδιος αναφέρθηκε επίσης στο υψηλό επίπεδο των συμμετεχόντων καθώς και στον ρόλο του θεσμού στη δημιουργία μακρόχρονων συνεργασιών με διαφορετικές γενιές ασφαλιστών.

«Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το Generali Academy γιατί πιστεύαμε και εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε ότι η εκπαίδευση είναι το οξυγόνο για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή. Ο επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν αρκεί σήμερα να γνωρίζει απλά κάποια ασφαλιστικά προϊόντα. Είναι απαραίτητο να παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο, να έχει τη γνώση για να αντεπεξέρχεται στις προκλήσεις του επαγγέλματος, το οποίο έχει ως επίκεντρο το ενδιαφέρον για τον άνθρωπο. Θέλουμε να μεγαλώσουμε την ασφαλιστική αγορά, θέλουμε να την αλλάξουμε, να την κάνουμε πιο προσιτή, ελκυστική, έξυπνη και απλή για τον ασφαλισμένο. Θέλουμε όλο και περισσότεροι πολίτες στης χώρα μας να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι γιατί διαθέτουν ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη. Η ουσιαστική, πολυεπίπεδη εκπαίδευση που παρέχει η Generali στους συνεργάτες της είναι ένα πολύτιμο εργαλείο για την επίτευξη του σκοπού μας», δηλώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas, κ. Πάνος Δημητρίου.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Οι συνεργάτες της ολοκλήρωσαν έναν ακόμα εκπαιδευτικό κύκλο της LIMRA
Επόμενο άρθροΗ Universal Life στηρίζει τους ασθενείς με ρευματικές παθήσεις