Εθνική Ασφαλιστική: Οι συνεργάτες της ολοκλήρωσαν έναν ακόμα εκπαιδευτικό κύκλο της LIMRA

700
Εθνική Limra

Η Εθνική Ασφαλιστική, με γνώμονα την αρχή ότι η εκπαίδευση αποτελεί ικανή και αναγκαία συνθήκη για την απρόσκοπτη ανάπτυξη των εργασιών της, συνεργάζεται με τον διεθνώς καταξιωμένο εκπαιδευτικό οργανισμό LIMRA International και υλοποιεί σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων, στηρίζοντας αποτελεσματικά το  Εταιρικό Δίκτυο Συνεργατών της.

Η LIMRA με πείρα ενός σχεδόν αιώνακαι με 850 χρηματοοικονομικούς οργανισμούς – μέλη σε 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, έχει μακρά παράδοση στην ελληνική ασφαλιστική αγορά παρέχοντας, μεταξύ άλλων, αποτελεσματική και επιτυχημένη εκπαίδευση των δικτύων πωλήσεων.

Βασικός σκοπός της σημαντικής αυτής επένδυσης της Εθνικής Ασφαλιστικής, εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικά περιόδου για τη χώρα μας,  είναι η υποστήριξη και αναβάθμιση του ρόλου, τόσο του Μάνατζερ όσο και του Ασφαλιστικού Συμβούλου, του Εταιρικού Δικτύου της.

Μέσω της προσφοράς ουσιαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων που οδηγούν στην εμπέδωση των σχετικών επαγγελματικών πρακτικών,  επιτυγχάνεται η αποδοτικότερη λειτουργία του Δικτύου Συνεργατών και η αύξηση της αποτελεσματικότητας και της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, όσον αφορά στην Εκπαίδευση των Μάνατζερ του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων, ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία ο 2ος Κύκλος του μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα αρθρωτού Εκπαιδευτικού Προγράμματος CIAM της LIMRA, συνολικής διάρκειας 25 ημερών.

Εθνική Limra CIAM Εθνική Limra CIAM

Στον 2ο αυτόν Κύκλο, που ξεκίνησε τον Μάιο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2016, συμμετείχαν 60 Μάνατζερs του εταιρικού Δικτύου Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής. Στον νέο Κύκλο εντάχθηκαν δύο Νέα Προγράμματα Εκπαίδευσης για Μάνατζερ της LIMRΑ, το Pacesetterκαι τοAMTCστα οποία περιλαμβάνεται νέο επικαιροποιημένο και πλούσιο πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό.

Σημειώνεται ότι στον 1ο Κύκλο Προγραμμάτων για Μάνατζερ, που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2014, συμμετείχαν επίσης 60 Μάνατζερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κάθε περίοδο διεξαγωγής των Εργαστηρίων (7 συνολικά), οι συμμετέχοντες εκπόνησαν πλήθος Προ- και Μετά- Εργαστηριακών Εργασιών που αποσκοπούσαν στην άμεση διασύνδεση των γνώσεων και δεξιοτήτων με την καθημερινή πρακτική στο Γραφείο Πωλήσεων.

Σημειώνεται ότι οι Κύκλοι αυτών των Προγραμμάτων της LIMRA (Pacesetter/MSS, AMTC/FMDP,  FMS και PMW) μετά την επιτυχή ολοκλήρωσή τους και την εκπόνηση σχετικής Διατριβής, οδηγούν στην απόκτηση του διεθνούς αναγνωρισμένου τίτλου: CIAΜ (Chartered Insurance Agency Manager).

Εθνική Limra CIAM

Παράλληλα, με την Εκπαίδευση των Μάνατζερ υλοποιήθηκαν επίσης 2 εξειδικευμένα Εργαστήρια της LIMRA που αφορούν σε υποψήφιους Μάνατζερ, συνολικής διάρκειας 3 ημερών (Εργαστήρια Crossroads).

Εθνική Limra GROSSROADS

Ο συντονισμός και η υποστήριξη των Προγραμμάτων αυτών, επιτεύχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, από τα Στελέχη της Υποδιεύθυνσης Εκπαίδευσης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω δύο Κύκλων Εργαστηρίων CIAM της LIMRA το Εταιρικό Δίκτυο Agency της Εθνικής Ασφαλιστικής ξεκίνησε δυναμικό το 2017 με 120 άρτια εκπαιδευμένους Μάνατζερ, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για την  ελληνική ασφαλιστική αγορά και με τεράστια προστιθέμενη αξία για την εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ο καθοριστικός ρόλος του κ. Μανώλη Κυριάκου στην επιτυχία των Προγραμμάτων, καθόσον, πέραν της παρουσίας του ως εκπαιδευτής αποτέλεσε και το βασικό συντελεστή στην  εξασφάλιση της ποιότητας και της αποτελεσματικότητας των προγραμμάτων.

Το 2017 η Εθνική Ασφαλιστική ξεκίνησε ήδη την υλοποίηση Νέας σειράς Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων, που απευθύνονται τόσο σε νέους όσο και στους έμπειρους ασφαλιστικούς συμβούλους, ανανεώνοντας τη συνεργασία της με τη LIMRA για τα επόμενα τρία χρόνια.

Στόχος της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι η συνεχής εκπαίδευση και στήριξη του Εταιρικού της Δικτύου, ενός υψηλού επιπέδου και άρτια εκπαιδευμένου Δικτύου, με νέα καινοτόμα προγράμματα που εξασφαλίζουν υψηλή επαγγελματική κατάρτιση στους  Μάνατζερ  και τα Στελέχη του Δικτύου αλλά και άμεση προστιθέμενη αξία για τον πελάτη και την Εταιρεία.

Για άλλη μια χρονιά η Εθνική Ασφαλιστική παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες πρωτοπορεί! Επενδύει δυναμικά στο Δίκτυο και στους ανθρώπους της, επενδύει δυναμικά στο μέλλον της. E

Προηγούμενο άρθροΚέρδη €557 εκατ. για τη Munich Re το 1ο τρίμηνο 2017
Επόμενο άρθροΠανελλήνιος μαραθώνιος εκπαιδευτικών σεμιναρίων από την Generali