Εταιρείες

Παιδικό Πρόγραμμα Full-Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ

Μια αγκαλιά φροντίδας… από την Εθνική Ασφαλιστική, την Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ρέα και την Ευρωκλινική Παίδων

 

H Εθνική Ασφαλιστική θέλοντας να βρίσκεται πάντα δίπλα στο άνθρωπο σε κάθε στιγμή, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καινοτομεί για άλλη μια φορά δημιουργώντας σε συνεργασία με το Μαιευτήριο Ρέα και την Ευρωκλινική  Παίδων το πρωτοποριακό Παιδικό πρόγραμμα  Full Health.

 

Tου Γιάννη Σηφάκη, Διευθυντή Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών

 

Η γέννηση ενός μωρού φέρνει συναισθήματα πρωτόγνωρα στην οικογένεια.

Ιδιαίτερα για τους πρώτους μήνες, η φροντίδα του μωρού από όλη τη οικογένεια, και ειδικά από την μητέρα,  θα αποτελέσει το πρωταρχικό μέλημα, προσφέροντας στο νέο μέλος αγάπη, στοργή και την απόλυτη σχεδόν ενασχόληση με τις αυξημένες ανάγκες του.

Οι ανάγκες για τη  φροντίδα του μωρού και τη σωστή του ανάπτυξη είναι μεγάλες και συνεχείς.

Η Εθνική Ασφαλιστική, παραμένοντας πιστή στην κοινωνική της αποστολή και στο όραμά της να αφυπνίσει την ασφαλιστική συνείδηση της ελληνικής οικογένειας, στέκεται  δίπλα στους νέους που ξεκινούν σήμερα τη δημιουργία της οικογένειάς τους, σχεδιάζοντας μια ακόμη ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η συνεργασίας με τους  δύο μεγάλους οργανισμούς της χώρας που δραστηριοποιούνται στον κλάδο υγείας, την ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική και την Ευρωκλινική Παίδων, στοχεύει στο να προσφέρει υψηλής ποιότητάς υπηρεσίες ασφάλισης και νοσοκομειακής  περίθαλψης από την πρώτη  στιγμή της γέννησης του μωρού.

Το νέο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας «Παιδικό Πρόγραμμα Full -Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ», προσφέρει  στους νέους γονείς μια αγκαλιά φροντίδας για το μωρό τους! 

Η συνεργασία αυτή εξασφαλίζει ένα δώρο, αποκλειστικά για τα μωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ, προσφέροντάς τους το αγαθό της ασφάλισης και προστασίας της υγείας τους, χωρίς καμιά επιβάρυνση ασφαλίστρου για τον πρώτο χρόνο, μέσω του προγράμματος «Παιδικό Πρόγραμμα Full -Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ». Έτσι, οι γονείς των νεογέννητων της Κλινικής ΡΕΑ μπορούν να χαρίσουν την αφοσίωσή τους, χωρίς καμία έγνοια, στα μικρά τους αγγελούδια!

 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα:

  • Εξασφαλίζει υψηλό ετήσιο όριο κάλυψης σε περίπτωση νοσηλείας, μέχρι του ποσού των 1.500.000€, σε θέση νοσηλείας Β (δίκλινο).
  • Δίνει τη δυνατότητα νοσηλείας αποκλειστικά στην Ευρωκλινική Παίδων με προνομιακή μικρή συμμετοχή που ανέρχεται στο ποσό των 500€ για τον πρώτο χρόνο.
  • Με την ανανέωση του προγράμματος, από τον δεύτερο χρόνο, η κάλυψη επεκτείνεται σε οποιοδήποτε άλλο νοσοκομείο στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιωτικό ή δημόσιο, διατηρώντας όμως ειδικά προνόμια στην Ευρωκλινική Παίδων, όπως η μειωμένη συμμετοχή μέχρι του ποσού των 250€ .
  • Καλύπτει συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις μέχρι του ποσού των 1.000€ στην Ευρωκλινική Παίδων.
  • Προσφέρει απευθείας κάλυψη στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία.
  • Καλύπτει έξοδα συνοδού ανηλίκου.
  • Δίνει τη δυνατότητα χρήσης του Κοινωνικού Φορέα Ασφάλισης για τη μείωση της συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας.

Επιπλέον, μέσω της συνεργασίας με την Ευρωκλινική Παίδων προσφέρονται στα νεογνά της Κλινικής ΡΕΑ υπηρεσίες υγείας σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, όπως δωρεάν επισκέψεις σε εφημερεύοντες ιατρούς, δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις μέχρι του ποσού των €500, δωρεάν υγειονομικό υλικό μέχρι €50 και προνομιακές τιμές σε ιατρικές και χειρουργικές πράξεις.

Ακόμη, προσφέρονται σημαντικές παροχές και για την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας, όπως απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις με προνομιακή τιμολόγηση και διαγνωστικές εξετάσεις σε τιμές δημοσίου τιμοκαταλόγου.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση του πρώτου χρόνου ασφάλισης, δίνεται η δυνατότητα ανανέωσης του προγράμματος «Παιδικό Πρόγραμμα Full -Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ» σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή, προσθήκης και άλλων καλύψεων της ομπρέλας FullHealth στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του μωρού, ενώ παρέχεται εντελώς δωρεάν ένα πλήρες check up για το ασφαλισμένο μωράκι.

Με παροχές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης και με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους, το «Παιδικό Πρόγραμμα Full -Ασφάλιση Νεογνών ΡΕΑ» αγκαλιάζει κάθε νεογνό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας, με την έξοδό του από το μαιευτήριο, άμεσα σε περίπτωση ατυχήματος και μετά από 1 μήνα σε περίπτωση ασθένειας.

Μια σημαντική ενέργεια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, μια αγκαλιά φροντίδας από την Εθνική Ασφαλιστική, τη Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Ρέα και την Ευρωκλινική Παίδων για τη νέα γενιά των Ελλήνων!

full-neognon

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας