Ορίζων Ασφαλιστική: Νέα προγραμμάτα Περιουσίας και Αστικής Ευθύνης

515

Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα ασφαλιστικά προγράμματα κατοικίας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ξενοδοχειακών μονάδων και Αστικής Ευθύνης της Ορίζων Ασφαλιστικής, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

 

Νέα, σύγχρονα & ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης Κατοικιών
Σημαντικά πλεονεκτήματα, όπως ουσιαστική προστασία, ευελιξία και ανταγωνιστικές τιμές, παρέχουν τα νέα προγράμματα κατοικίας της ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστικής, που επιτρέπουν στους ασφαλισμένους να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Τα  νέα προγράμματα Blue Home, Dream Home, Gold Class & Ασφάλιση κατοικίας σε Α’ κίνδυνο, χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τις τιμές των ασφαλίστρων τους που είναι από τις ανταγωνιστικότερες στην αγορά.

 

Νέα προγράμματα Ασφάλισης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων
Με την ίδια φιλοσοφία σχεδιάστηκαν και τα δύο νέα προγράμματα Business Tailor & Business+ για την ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Το BusinessTailor παρέχεται σε τέσσερα επίπεδα κάλυψης όπου κάθε πακέτο περιλαμβάνει τις καλύψεις του αμέσως προηγούμενου και επιπλέον τις δικές του, προσφέροντας πλήρη προστασία των περιουσιακών στοιχείων της επαγγελματικής στέγης και διασφαλίζοντας τα εισοδήματα και την επένδυση του επιχειρηματία. Το Business+ είναι ιδανικό για εκείνες τις επιχειρήσεις που επιθυμούν απόλυτη προστασία, με 35 βασικές καλύψεις και δυνατότητα προσθήκης συμπληρωματικών και κόστος ιδιαίτερα ανταγωνιστικό.

 

Golden Zeus: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης Ξενοδοχείων, Ξενώνων & Ενοικιαζομένων Δωματίων
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ασφαλιστικής κάλυψης κτηρίου και περιεχομένου ξενοδοχειακών εγκαταστάσεων, καθώς και την αστική ευθύνη του ξενοδόχου έναντι των πελατών. Ειδικότερα, το «Golden Zeus» καλύπτει τις εγκαταστάσεις έναντι κινδύνων από πυρκαγιά, σεισμό, ηλεκτρολογικά και υδραυλικά αίτια, φυσικά φαινόμενα, εδαφικές μεταβολές, κακόβουλες και τρομοκρατικές ενέργειες, κλοπή και ζημιές από διάρρηξη ή ληστεία, δαπάνες αποκομιδής ερειπίων κ.ά., ενώ  καλύψεις παρέχονται και για την αστική ευθύνη έναντι πελατών και επισκεπτών σχετικά με ζημιές και σωματικές βλάβες από τη λειτουργία των εγκαταστάσεων, τη χρήση πισίνας, τη δηλητηρίαση από κατανάλωση τροφίμων και ποτών, κ.ά.

Το Golden Zeus, ξεχωρίζει για την πληρότητα των καλύψεων και παροχών του όσο και για το ασυναγώνιστο κόστος των ασφαλίστρων του.

 

Νέα προγράμματα Αστικής Ευθύνης
Στα πλαίσια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των προγραμμάτων ασφάλισης που απευθύνονται σε προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες και με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη των εργασιών των συνεργατών της, η Ορίζων Ασφαλιστική αντικατέστησε τα υφιστάμενα πακέτα Αστικής Ευθύνης με 8 νέα πακέτα, εμπλουτισμένα με πλήθος βασικών και προαιρετικών καλύψεων. Συγκεκριμένα:

  1. Αστική Ευθύνη Εστιατορίων-Καφέ
  2. Αστική Ευθύνη Καταστημάτων-Γραφείων
  3. Αστική Ευθύνη Ξενοδοχείων-Ενοικιαζομένων Δωματίων
  4. Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων-Φροντιστηρίων
  5. Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων & Ινστιτούτων Αισθητικής
  6. Αστική Ευθύνη Διαχειριστή πολυκατοικίας
  7. Αστική Ευθύνη Ιδιώτη-Οικογενειάρχη
  8. Αστική Ευθύνη Εργολάβων από εργασίες ανέγερσης οικοδομών

Τα ασφάλιστρα των παραπάνω προγραμμάτων είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, ώστε να έχουν οι συνεργάτες της εταιρείας τη δυνατότητα ανάπτυξης των εργασιών τους σε έναν από τους πιο ανερχόμενους κλάδους.

Με αφορμή την προώθηση των νέων προγραμμάτων ο Εμπορικός Διευθυντής της Ορίζων, κ. Χρήστος Αχής σημειώνει: «Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας μας είναι να είμαστε πάντα κοντά στις σύγχρονες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις, συνδυάζοντας ουσιαστικές καλύψεις και ανταγωνιστική τιμή. Τα νέα προγράμματα για την ασφάλιση κατοικίας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ξενοδοχειακών μονάδων και Αστικής Ευθύνης, σχεδιάστηκαν με μοναδικό σκοπό οι ασφαλισμένοι μας να είναι απόλυτα εξασφαλισμένοι και οι συνεργάτες-διαμεσολαβητές να έχουν στα χέρια τους σύγχρονα και ανταγωνιστικά προϊόντα, ώστε να αναπτύσσουν τις εργασίες τους σε κλάδους, εκτός αυτοκινήτου,  που οι πελάτες τους θα καταλάβουν την πραγματική Αξία και Γνώση του ασφαλιστή».

 

Προηγούμενο άρθροCNP Ζωής: Καμία αύξηση στα ασφάλιστρά της για 3η χρονιά
Επόμενο άρθροΚάποτε, επιτέλους, να απαντήσει η ΔΕΙΑ