Εταιρείες

Onesoft και Unique marketing σε παράλληλη και δημιουργική πορεία

H Onesoft με εξιδεικευμένες λύσεις πληροφορικής και η UNIQUE marketing & development Consulting ανακοινώνουν τη στρατηγική τους συνεργασία, δημιουργώντας μια νέα δυναμική στον χώρο των υπηρεσιών. Πρόκειται για μια συνέργεια που φέρει τη σφραγίδα της εξειδίκευσης και της εμπειρίας των δυο μερών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, βασισμένες στο κοινό τους όραμα, οι δύο εταιρείες θα συνδυάσουν τεχνογνωσία και προϊόντα -IT και marketing-, ώστε να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα νέο διευρυμένο και συμπληρωματικό πλαίσιο υπηρεσιών 360ο. Έτσι, επιτυγχάνεται με τον καλύτερο τρόπο η ευθυγράμμιση του back end με το front end, με τελικό αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμπειρίας κάθε πελάτη.

Ταυτόχρονα, επιτυγχάνεται η αξιοποίηση δυνάμεων σε επίπεδο τεχνολογίας, εργαλείων εξειδίκευσης & εκπαίδευσης που θα λειτουργήσουν προς όφελος του νέου σχήματος και των συνεργατών τους.

Οι δύο εταιρείες έχουν εξειδίκευση στον χώρο των υπηρεσιών και των ασφαλειών, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία τους ιδιαίτερα ελκυστική για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε αυτούς τους τομείς.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά οι κ.κ. Κ. Κουνάδης και Γ. Μουζάκης, επικεφαλής των δύο B2B εταιρειών: «Για το marketing, το ΙΤ αποτελεί τον 1ο και ουσιαστικότερο συνεργάτη, ενώ αντίστοιχα τo IT, σε συνεργασία με το marketing, κατανοεί καλύτερα τις ανάγκες του τελικού πελάτη έτσι ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερες λύσεις».

«Στόχος μας είναι να γίνουμε στρατηγικός συνεργάτης της αγοράς των υπηρεσιών (πιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστική αγορά, real estate, υγεία, τουρισμός κλπ), να προσφέρουμε εξειδικευμένες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες και να θέσουμε νέα πρότυπα στον χώρο του IT και του marketing, πάντα με αφοσίωση στους συνεργάτες μας».

Επιστέγασμα της έναρξης της στρατηγικής συνεργασίας είναι η δημιουργία του νέου website της Onesoft (www.onesoft.org), που έγινε με κοινές ενέργειες των δυο εταιρειών.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας