Το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών, με αφορμή την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αποφάσισε να διοργανώσει σεμινάριο ΚΑΡΠΑ και μια εθελοντική αιμοδοσία, το Σάββατο 11/11 και την Τετάρτη 15/11, αντίστοιχα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Κάθε χρόνο στις 11 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης και επειδή κάθε χρόνο κάνουμε κάποιες ευχές για πρόληψη, μέριμνα και φροντίδα, φέτος θέλουμε να πάμε τη σκέψη μας ένα βήμα παραπέρα και να συμμετέχουμε έμπρακτα, οργανώνοντας εκείνη την ημέρα, δηλαδή στις 11 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00, σεμινάριο εκπαίδευσης στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και στη βασική υποστήριξη της ζωής με χρήση αυτόματου εξωτερικού απινίδωτη.

Οι Ασφαλιστές Σερρών για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Επιμελητήριο Σερρών στον 3 όροφο.

Ας μάθουμε τις Πρώτες Βοήθειες, καλλιεργώντας μέσα μας την πανανθρώπινη ευθύνη που έχουμε ο ένας απέναντι στον άλλο, αλλά και τον εαυτό μας.

Επιπλέον, το Σωματείο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών σας προσκαλεί να συμμετέχετε στην εθελοντική αιμοδοσία, που διοργανώνει σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών, την Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023, στην αίθουσα Κων/νου Καραμανλή στο Διοικητήριο (πρώην Νομαρχία), από τις 9:00 έως τις 13:00.

Οι Ασφαλιστές Σερρών για την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

«Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας. Τα αποτελέσματα της σώζουν ζωές, διότι το αίμα ούτε παράγεται, ούτε αντικαθίσταται. Μόνο χαρίζεται».

Ας ενωθούμε ως σωματείο και ας δείξουμε την αλληλεγγύη και την υποστήριξή μας στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. 

Με τιμή,
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος, Εύα Πιένκος Ματάκου
Ο Γεν. Γραμματέας, Νικόλαος Σαλούπης


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροEuroins AD: Κατέκτησε την 11η θέση της λίστας SEE TOP 100
Επόμενο άρθροOnesoft και Unique marketing σε παράλληλη και δημιουργική πορεία