Ολοκληρώθηκε η Πανευρωπαϊκή πιστοποίηση όλων των τμημάτων Πυρηνικής Ιατρικής της Affidea Ευρωιατρική

865
Affidea pistopoiisi pyrinikis iatrikis

Στο πλαίσιο του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Πυρηνικής Ιατρικής του 2017, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο στη Βιέννη, τα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής της Affidea Χανίων, Βάρης (Αθήνας) και Σπάρτης έλαβαν πολύ σημαντικές πιστοποιήσεις από τον Πανευρωπαϊκό οργανισμό European Union of Medical Specialist (UEMS).

Μαζί με το τμήμα του Ηρακλείου, το οποίο πιστοποιήθηκε το 2016 επιπρόσθετα και σαν κέντρο εκπαίδευσης, όλα τα τμήματα Πυρηνικής Ιατρικής του ομίλου διαγνωστικών εργαστηρίων Affidea Ευρωιατρική διαθέτουν πλέον την πιστοποίηση από την UEMS.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, «η συγκεκριμένη πιστοποίηση αφορά στην υψηλή ποιότητα των διενεργούμενων εξετάσεων και γενικά των υπηρεσιών που παρέχονται στους ασθενείς των κέντρων, πάντα με γνώμονα τις σταθερές αξίες της Affidea: αξιοπιστία στη διάγνωση, καινοτομία στις πρακτικές, αμοιβαιότητα στη σχέση με τους ασθενείς και τους ιατρούς».  

Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος του ομίλου Affidea για την κλασική Πυρηνική Ιατρική,  Dr. Ιωάννης Μανούσακας, ευχαρίστησε τον CMO του Ομίλου Dr. Rowland Illing, την υπεύθυνη ακτινοφυσικό κα Κάτια Κατσάρη, καθώς και την κεντρική Διοίκηση της Affidea Ευρωιατρική για την υποστήριξή τους και εξέφρασε την ικανοποίησή του για τις συνεχείς επιτυχίες και το υψηλό επίπεδο εξετάσεων και υπηρεσιών που προσφέρουν στους ασθενείς.

Προηγούμενο άρθροΣημαντική η επένδυση της Interamerican στην Αθηναϊκή Mediclinic και την πρωτοβάθμια φροντίδα της υγείας
Επόμενο άρθροΚορυφαίες διακρίσεις για τα social media της AXA Ασφαλιστικής