Εταιρείες

ΟΑΣΕ: Για απολύσεις στην Εθνική Ασφαλιστική

Η Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) εξέδωσε δελτίο Τύπου, καταγγέλλοντας την απόλυση 33 εργαζομένων στην Εθνική Ασφαλιστική.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει με τον πιο σαφή και κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη απόφαση της διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής που αφορά την απόλυση 33 συναδέλφων, την ίδια ώρα που η ίδια η εταιρεία καταγράφει κέρδη και μοιράζει απλόχερα bonus στα διευθυντικά της στελέχη.

Η Ομοσπονδία συμπαρίσταται στον αγώνα του σωματείου και των εργαζομένων και ζητά ανάκληση των απολύσεων.

Η αλληλεγγύη και η συλλογική δράση απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία ήταν, είναι και θα παραμείνει η κορυφαία μας απάντηση για την προάσπιση των εργασιακών μας δικαιωμάτων και τον σεβασμό των όρων που υπαγορεύει η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και η κοινωνική συνοχή.

Παρόλο που η Διοίκηση της Εθνικής ασφαλιστικής αρνείται να συναντηθεί με τους εκπροσώπους της ΟΑΣΕ και των άλλων συνδικαλιστικών Οργανώσεων, της ΓΣΕΕ και του ΕΚΑ, θα είμαστε την Παρασκευή 28 Ιουλίου στις 09:30 μαζί με τους εργαζόμενους, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας για να δείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε αλληλέγγυοι και στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Για το Εκτελεστικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Χρήστος Παπαδόγιαννης

Ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Πετσαλάκης


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας