Εταιρείες

Η «Οικονομική Ασφαλιστική» γιόρτασε την αδαμάντινη επέτειό της

Συμμεριζόμαστε το επίτευγμα της μακράς, πρωτοποριακής έκδοσης της Οικονομικής Ασφαλιστικής και τιμάμε τη μνήμη του αείμνηστου συνάδελφου Γιώργου Ζαχαρίου.

Συμμεριζόμαστε και ευχόμαστε τις καλύτερες προοπτικές για τις άξιες διαδόχους τους.

Με μία λαμπερή εκδήλωση στο Politia Tennis Club, στην οποία έδωσαν «το παρών» πολιτικοί, κορυφαίοι εκπρόσωποι του ασφαλιστικού, του τραπεζικού, του ναυτιλιακού κλάδου, του χώρου της υγείας, εκλεκτοί συνεργάτες, δημοσιογράφοι και πολύτιμοι φίλοι, γιόρτασε η Εφημερίδα «Οικονομική Ασφαλιστική» την Αδαμάντινη Επέτειό της, 60 χρόνια αδιάλειπτης έκδοσης!

Η «Οικονομική Ασφαλιστική» εκδόθηκε από τον αείμνηστο εκδότη – δημοσιογράφο Γιώργο Ζαχαρίου το 1963, όταν ακόμα η ελληνική ασφαλιστική αγορά ήταν στα σπάργανα. Ο Γιώργος Ζαχαρίου είδε τις δυνατότητες και τις προοπτικές που είχε η ιδιωτική ασφάλιση και αντιλήφθηκε τη δύναμη του κλαδικού Τύπου. Υπό την καθοδήγησή του η εφημερίδα είχε πολλές πρωτιές και καινοτομίες, όπως τη διεύρυνση της θεματογραφίας πέραν της ασφαλιστικής επικαιρότητας, με ρεπορτάζ από τον επιχειρηματικό και οικονομικό τομέα, με το αγγλικό ένθετο 24 σελίδων, αλλά και με πλούσιο παρασκήνιο από τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Η «Οικονομική Ασφαλιστική» συνεχίζει την πορεία της με εκδότριες τις κυρίες Ελίνα και Ιωάννα Ζαχαρίου, προσφέροντας αντικειμενική, έγκυρη και εξειδικευμένη ενημέρωση, ενώ έχει δυναμική παρουσία και στο διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας της e- asfalistiki.gr, με γρήγορη ροή ενημέρωσης, όλα τα νέα του ασφαλιστικού κλάδου, αλλά και τις σημαντικότερες ειδήσεις της  ελληνικής και παγκόσμιας ειδησεογραφίας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας