Μέλη του Δικτύου Επίλεκτων Συνεργατών της Ευρωπαϊκής Πίστης είναι οι κ.κ. Γιάννος Μπακρατσάς και Δημήτρης Τζώρτζης, έχοντας συμπληρώσει δεκατέσσερα και δέκα χρόνια συνεργασίας, αντίστοιχα, με την Εταιρεία.

Μας μιλούν για τους λόγους που επέλεξαν την Ευρωπαϊκή Πίστη και για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, που την κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά, αλλά και για όσα έχουν καταφέρει οι ίδιοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους στον κλάδο.

Ως μέλη του Δ.Ε.Σ., τι έχουν άραγε αποκομίσει και ποιοι είναι οι στόχοι τους;

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Γιάννος Μπακρατσάς

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2008 και η συνεργασία μας συνεχίζεται αδιάλειπτα μέχρι σήμερα, καθώς είναι η Εταιρεία που ταίριαξε αμέσως με τις προσωπικές μου αρχές και φιλοδοξίες.

Την επέλεξα τότε, γιατί είναι η μοναδική Εταιρεία που στηρίζεται στο ανθρώπινο δυναμικό της και όχι σε διαδικτυακά συστήματα ασφαλίσεων. Διαθέτει προϊόντα άμεσα ανταποκρινόμενα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της κοινωνίας και καινοτομεί, προτείνοντας νέα ή εξελίσσοντας τα ήδη υπάρχοντα προγράμματά της. Οι συγκεκριμένοι λόγοι είναι πολύ σημαντικοί για εμένα και πιστεύω είναι σημαντικοί για κάθε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, που θέλει να έχει μία αποτελεσματική και μακροχρόνια καριέρα. Επίσης, σημαίνοντα ρόλο στην επιλογή μου έπαιξε η παρότρυνση από τον Διευθυντή μου κ. Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο η στενή επαγγελματική μας σχέση έγινε αδελφική φιλία.

Από το 2008 έως σήμερα, ως συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης έχω καταφέρει να διακριθώ για την επίτευξη πολλών στόχων, κατακτώντας πολλά και σημαντικά βραβεία από το 2008 που ξεκίνησα, έως και σήμερα. Ωστόσο, θα ήθελα να σταθώ σε ένα συγκεκριμένο και ιδιαίτερο βραβείο, που δεν είναι άλλο από την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μου. Είναι το βραβείο εκείνο που καθένας μπορεί να κερδίσει από τα πρώτα βήματά του, ανεξαρτήτως μεγέθους χαρτοφυλακίου, και είναι το βραβείο που σε κάνει να χαμογελάς στο κλείσιμο της μέρας, γιατί γνωρίζεις πως έχεις βοηθήσει πραγματικά τους συνανθρώπους σου να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες τους,
με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς μας, η Ευρωπαϊκή Πίστη ξεχωρίζει για την εξυπηρέτηση που παρέχει στο Δίκτυο Συνεργατών της. Εξυπηρέτηση άμεση, που αφήνει περιθώριο στον εκάστοτε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή να κινηθεί ελεύθερα. Ακόμα, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει κάποια χαρακτηριστικά που την καθιστούν μοναδική. Αυτά είναι το ήθος, η τιμιότητα και η χρηστή διαχείριση που επιδεικνύει η Εταιρεία καθημερινά, φέρνοντάς τη σταθερά και με συνέπεια στις πρώτες θέσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς, από την ίδρυσή της έως και σήμερα.

Ως μέλος του Δ.Ε.Σ., ακολουθώ ένα συγκεκριμένο μοντέλο εργασίας, το οποίο συνίσταται, μεταξύ άλλων, στα εξής:

Ακολουθώ την επιθυμία μου κι όχι κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο εργασίας. Επιθυμία μου ήταν πάντα να ασχολούμαι με ένα αντικείμενο που με ικανοποιεί και με προκαλεί, που αλλάζει συνεχώς και μέσα από την εξέλιξή του να βρίσκω τρόπους να εξελιχθώ κι εγώ. Στρατηγική μου είναι μέσα από τις πράξεις μου να διευρύνω τόσο τη δική μου φήμη, όσο και τη φήμη της Εταιρείας που εκπροσωπώ. Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι οι υπάρχοντες πελάτες μου να με συστήνουν στους επόμενους. Και αυτό συμβαίνει γιατί λειτουργώ πάντα με ειλικρινές ενδιαφέρον για τις ανάγκες και την εξυπηρέτησή τους.

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Δημήτρης Τζώρτζης

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2012, ενώ παράλληλα ασκούσα και το επάγγελμα του Πολιτικού Μηχανικού. Το 2019, αποφάσισα να ασχοληθώ αποκλειστικά με τον ασφαλιστικό χώρο και σε αυτή μου την απόφαση σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως και οι δύο μου γονείς είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες του Ασφαλιστικού Κλάδου.

Η πορεία των γονιών μου ξεκίνησε το 1976 και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα. Μία καριέρα πολυετής και ιδιαίτερα επιτυχημένη, η οποία αποτελεί για εμένα έναν προσωπικό οδηγό για το μέλλον.

Την επέλεξα τότε, γιατί οι όροι συνεργασίας που παρέχει η Ευρωπαϊκή Πίστη στους Συνεργάτες της είναι από τους καλύτερους στην Ασφαλιστική Αγορά. Επίσης, η ποικιλία των προϊόντων της Εταιρείας, η φιλοσοφία της διοίκησης και το εξειδικευμένο προσωπικό των εσωτερικών υπηρεσιών συνθέτουν ένα περιβάλλον, στο οποίο ο καθένας θα ήθελε να είναι μέρος του. Πραγματικά, ως νέος επαγγελματίας δεν θα μπορούσα να ζητήσω τίποτα περισσότερο και είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος αυτής της οικογένειας.

Από το 2019 έως σήμερα, ως συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης έχω καταφέρει να χτίσω ένα μεγάλο πελατολόγιο και χαρτοφυλάκιο στους κλάδους Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων. Επίσης, παράλληλα με τις ασφαλιστικές εργασίες, έχω καταφέρει να αποκτήσω, μέσω της διαρκούς εκπαίδευσης που μου παρέχεται από την Εταιρεία, αρκετές δεξιότητες σε θέματα management, οι οποίες έχουν ενισχύσει την αποδοτικότητά μου στο εργασιακό περιβάλλον.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς μας, η Ευρωπαϊκή Πίστη ξεχωρίζει, διότι επιδεικνύει σεβασμό στο Δίκτυο Συνεργατών, με τη διοίκηση να είναι πάντα δίπλα στους Συνεργάτες, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εφόδια για να πετύχουν τους στόχους τους. Ακόμα, θα ήθελα να σταθώ στο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον και στις πολλές προοπτικές ανάπτυξης που παρέχει η Εταιρεία. Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ειλικρινές αίσθημα ασφάλειας, τόσο στους πελάτες, όσο και στους Συνεργάτες της, κάτι το οποίο δεν το συναντάς εύκολα στην αγορά και είναι πραγματικά πολύτιμο.

Ως μέλος του Δ.Ε.Σ., ακολουθώ ένα συγκεκριμένο μοντέλο εργασίας, το οποίο συνίσταται, μεταξύ άλλων, στα εξής: Πιστεύω πολύ στο μοντέλο ανάπτυξης εργασιών που προωθεί η Ευρωπαϊκή Πίστη, το οποίο είναι βασισμένο, μεταξύ άλλων, στη μεθοδικότητα, στην εργατικότητα, στην πίστη, στη θέληση, στον ενθουσιασμό και στην αφοσίωση. Όσο περισσότερα από τα παραπάνω στοιχεία καταφέρνω να εφαρμόζω στις καθημερινές μου εργασίες, τόσο αντιλαμβάνομαι πως αυξάνεται η αποδοτικότητά μου.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροERGO: Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Καινοτομίας για το 2022
Επόμενο άρθροErgo My fund: Τα καινοτόμα Unit Linked που συνδυάζουν ιδανικά επένδυση και ασφάλιση