Εταιρείες

ERGO: Ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός Καινοτομίας για το 2022

Με το σύνθημα «ΤΟΛΜΩ_ΣΧΕΔΙ@ΖΩ_ΔΗΜ!ΟΥΡΓΩ», η ERGO δημιούργησε το ενδο-εταιρικό πρόγραμμα «Διαγωνισμός Καινοτομίας ERGO», με στόχο να ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό πνεύμα των εργαζομένων της.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η πρωτοβουλία αυτή αγκαλιάστηκε με ενθουσιασμό από όλους τους εργαζόμενους, με αποτέλεσμα o Διαγωνισμός Καινοτομίας 2022 να ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία.

Από τις 44 προτάσεις που κατατέθηκαν στην τελική φάση προκρίθηκαν 6,  βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων όπως, η πρωτοτυπία, η δυνατότητα υλοποίησης, η επίδραση στην εταιρεία και ο βαθμός πληρότητας/ετοιμότητας. Οι ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του διαγωνισμού, συμμετείχαν στο Innovation Bootcamp, με ενδιαφέρουσες ομιλίες, διαδραστικά workshops και συνεδρίες mentoring, με στόχο να προετοιμαστούν κατάλληλα για την περαιτέρω ανάπτυξη και παρουσίαση των ιδεών τους.

Δύο προτάσεις αναδείχθηκαν ως οι Μεγάλοι Νικητές του φετινού διαγωνισμού:

1ος Νικητής η ομάδα του ERGO BuySafe
2ος Νικητής η ομάδα του Snap n Drive

Με την πολύτιμη συμβολή του Found.ation, την κορυφαία πλατφόρμα τεχνολογίας και καινοτομίας στη ΝΑ Ευρώπη, ο Διαγωνισμός Καινοτομίας έδωσε τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν νέους τρόπους συνεργασίας και ανάπτυξης προτάσεων μέσω δημιουργικών διαδραστικών και πρωτοπόρων διαδικασιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης, συμμετείχε ενεργά στη διαδικασία επιλογής των προτάσεων και παρέδωσε τα βραβεία στις δύο νικήτριες ομάδες. Παράλληλα, συνεχάρη  όλους και όλες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή και συμμετείχαν με ενθουσιασμό, δημιουργικότητα και ομαδικό πνεύμα.

Ο κ. Αντιμησάρης δήλωσε σχετικά ότι «Στην ERGO είμαστε υπερήφανοι για τους ανθρώπους μας και πιστεύουμε ότι η καινοτομία ξεκινάει από εμάς τους ίδιους. Θα συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε το επιχειρηματικό πνεύμα, να παρέχουμε ευκαιρίες και μέσα ενδυνάμωσης, για να δοκιμάζουμε νέες ιδέες και να αξιοποιούμε τα ταλέντα μας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας