Διαμεσολαβούντες

Ο κ. Βαγγέλης Γογγολίδης νέος CTO του Insurancemarket.gr

Ο κ. Βαγγέλης Γογγολίδης αναλαμβάνει καθήκοντα ως νέος Chief Technology Officer του insurancemarket, με στόχο την ενίσχυση των τεχνολογικών του υποδομών και την ενδυνάμωση των καινοτόμων υπηρεσιών της εταιρείας.

Ο κ. Βαγγέλης Γογγολίδης έρχεται από τη Vodafone, όπου ηγήθηκε ομάδων product development και συνετέλεσε καθοριστικά στον agile μετασχηματισμό, μέσω της υλοποίησης πλατφορμικών, ηλεκτρονικών και προϊοντικών IoT λύσεων για εμπορικά verticals απομακρυσμένης παρακολούθησης και βελτιστοποίησης χρήσης της ενέργειας.

Με εμπειρία άνω των 15 ετών στον χώρο της τεχνολογίας, κατά τη διάρκεια της καριέρας του έχει ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη συστημάτων εξ’ αποστάσεως μάθησης, με εφαρμογές ηλεκτρονικού επιχειρείν και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και με καινοτόμα προϊόντα, μέσω των οποίων η τεχνολογία βελτιώνει την καθημερινότητα του χρήστη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην ηλεκτρονική διακυβέρνηση και το ηλεκτρονικό επιχειρείν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Σωτήριος Παπαντωνόπουλος – Μαντόπουλος, αναφέρει: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον Βαγγέλη Γογγολίδη στην εταιρεία μας με στόχο να χτίσουμε μια ισχυρή τεχνολογική ομάδα που θα εγγυάται τη διαρκή βελτιστοποίηση των υπηρεσιών μας προς όφελος των πελατών μας, την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας και την τεχνολογική μας υπεροχή και καινοτομία στο Insurtech».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας