Διεθνή

Ο κ. Σπύρος Μπαρκούζος της Συνεταιριστικής στο Δ.Σ. της AMICE

Στη γενική συνέλευση της 9ης Ιουνίου, που έλαβε χώρα στο Μάιντς της Γερμανίας, τα μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλληλασφαλιστικών Οργανισμών και Συνεταιριστικών Ασφαλιστικών Εταιρειών (AMICE) εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο με τριετή θητεία. Στο Δ.Σ. εντάσσονται ως νέα μόνιμα μέλη ο κ. Σπύρος Μπαρκούζος, Chief Risk Officer της Συνεταιριστικής Ασφαλιστικής, ο κ. Tom de Troch, CEO της Fédérale Assurance, και η κα Belinda Walther Weger, Head of Public Affairs της La Mobilière.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της AMICE αποτελείται πλέον από τους εξής:

Virginia Antonini, Reale Mutua (IT)

Σπύρος Μπαρκούζος, Συνεταιριστική (GR)

Grzegorz Buczkowski, Saltus TUW (PL)

Stéphane Cossé, Covéa (FR)

Jari Eklund, Lähi Tapiola (FI)

Cornélia Federkeil, AAM (FR)

Michael Garvey, IPB (IE)

Klaus-Jürgen Heitmann, HUK-Coburg (DE)

Róbert Lilli, KÖBE (HU)

Allan Luplau, Sygeforsikringen “danmark” (DK)

Pablo Mongelos García, Seguros Lagun Aro (ES)

Christophe Ollivier, FNMF (FR)

Robert Otto, Achmea (NL)

Norbert Rollinger, R+V (DE)

Galit Saar, Länsförsäkringar AB (SE)

Oliver Schoeller, Gothaer (DE)

Tom de Troch, Fédérale Assurance (BE)

Jorge Vázquez Morenés, Mutua Madrileña (ES)

Ana Vicente, Mutua dos Pescadores (PT)

Belinda Walther Weger, La Mobilière (CH)

Ο κ. Grzegorz Buczkowski ορίστηκε ομόφωνα εκ νέου Πρόεδρος της AMICE, για τρίτη θητεία. Οι κ.κ. Christophe Ollivier και Oliver Schoeller επαναορίστηκαν ομόφωνα ως Αντιπρόεδροι και ο κ. Róbert Lilli ομόφωνα ως Ταμίας της AMICE.

Οι κ.κ. Tom Meeus (Fédérale Assurance, BE), Odilo Bürgy (La Mobilière, CH) και Δημήτριος Ζορμπάς (Synerteristiki, GR) αποχώρησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της AMICE. Ο Πρόεδρος της AMICE τους ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή τους στο έργο της Ένωσης και καλωσόρισε τα τρία νέα μέλη.

«Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της AMICE αντικατοπτρίζει το προφίλ των μελών μας σε όλη την Ευρώπη, ανάλογα με το μέγεθος, την τοποθεσία και τη δομή. Αυτή η ποικιλομορφία επιτρέπει στην AMICE να κατανοεί τα μέλη της σε όλο το φάσμα και να εκπροσωπεί καλύτερα τις απόψεις και τα συμφέροντά τους σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Προσωπικά, χαίρομαι που καλωσορίζω μια τόσο ισχυρή ομάδα νέων διευθυντών στο Διοικητικό μας Συμβούλιο και ανυπομονώ να υπηρετήσω μαζί τους τα επόμενα χρόνια». Συνεχίζοντας, υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τα μέλη της AMICE που με εξέλεξαν Πρόεδρο για μια ακόμη θητεία και για την εμπιστοσύνη τους στο Διοικητικό μας Συμβούλιο υπό την προεδρία μου».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας