Εταιρείες

ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική: Χορηγός σε εκδήλωση του Ιστορικού Αρχείου – Μουσείου Ύδρας

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, υποστηρίζοντας το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας και τις δραστηριότητές του, θα είναι χορηγός στο πρώτο εκθεσιακό επετειακό αφιέρωμα μνήμης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή.

Η μεγάλη αφιερωματική έκθεση με τίτλο «1922 – 2022, Ιστορίες Μνήμης και Τέχνης», με έργα των σπουδαίων νεοελλήνων ζωγράφων Σ. Παπαλουκά, Φ. Κόντογλου και Σ. Βασιλείου στο πεδίο της εκκλησιαστικής ζωγραφικής, πραγματοποιείται με αφετηρία πάντοτε τα τραγικά γεγονότα του Μεσοπολέμου που ώθησαν τους Έλληνες καλλιτέχνες σε πνευματικό Αναστοχασμό και εξερεύνηση της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο, 11  Ιουνίου 2022 και ώρα 9.00 μ.μ., στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας. Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι μέχρι τις 27 Ιουλίου 2022.

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στo πλαίσιo των χορηγικών της δραστηριοτήτων και στο όραμα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Νικόλαου Μακρόπουλου, για να προωθεί τον ελληνικό πολιτισμό, συνεργάζεται με το Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας και επενδύει σε δραστηριότητες που έχουν ως στόχο να φέρνουν τις νεότερες γενιές πιο κοντά στην πολιτιστική κληρονομιά της χώρας.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση του Ιστορικού Αρχείου-Μουσείου της Ύδρας στην ιστοσελίδα του: http://www.iamy.gr/


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας