Εταιρείες

Ο κ. Ν. Φασούλης Senior Manager Actuarial Unit στην International Life

Τα καθήκοντα του Senior Manager Actuarial Unitστην International Life ανέλαβε ο κ. Νικόλαος Φασούλης από τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κ. Φασούλης έχει πολυετή εμπειρία σε Αναλογιστικές Διευθύνσεις στον ασφαλιστικό κλάδο, είναι κάτοχος άδειας αναλογιστή  και μέλος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος. Προέρχεται από την Αγροτική Ασφαλιστική, όπου ασκούσε τα καθήκοντα του Συμβούλου Διοίκησης, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί για 11 χρόνια στην Interamerican Ζωής και Γενικών Ασφαλίσεων ως Υποδιευθυντής Διεύθυνσης Αναλογιστών, για 17 χρόνια στην Εθνική Ασφαλιστική ως Διευθυντής Διεύθυνσης Αναλογιστών, έχοντας περάσει από διάφορες θέσεις ευθύνης μεταξύ των οποίων και Υπεύθυνος Τομέα Ομαδικών ασφαλίσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life, κ. Γιάννης Μπράβος, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε τον κ. Φασούλη στην οικογένεια της InternationalLifeκαι του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Πιστεύουμε ότι ο κ. Φασούλης με τις γνώσεις και την εμπειρία του θα ενισχύσει περαιτέρω την πορεία της εταιρείας μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας