Εταιρείες

NP Ασφαλιστική: Εκπαίδευση Νέων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Η NP Ασφαλιστική ως ‘’Εταιρεία των Ασφαλιστών’’ δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση της ασφαλιστικής αγοράς, των συνεργατών της αλλά και κάθε ασφαλιστικού στελέχους που χρειάζεται να πιστοποιηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδας, για να ασκήσει το ασφαλιστικό επάγγελμα.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου είναι από τις πρώτες εταιρείες που έδωσαν έμφαση στα θέματα εκπαίδευσης και επανεκπαίδευσης, όχι μόνο γιατί πλέον αποτελούν υποχρεώσεις των ασφαλιστών, αλλά κυρίως γιατί η φιλοσοφία της είναι ότι η επαγγελματική εκπαίδευση είναι μία επένδυση της εταιρείας πάνω στην ικανότητα του ανθρώπινου δικτύου διαμεσολάβησης που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα δίκτυα και του δίνει μεγάλη επαγγελματική υπεραξία.

Η εκπαιδευτική πλατφόρμα και τα τεστ προσομοίωσης οδηγούν σε υψηλά ποσοστά επιτυχίας

Η Διεύθυνση Εκπαίδευσης της NP Ασφαλιστική ανέπτυξε και σχεδίασε εσωτερικά μία ειδική εκπαιδευτική πλατφόρμα (NP Asfalistiki Academia), μέσα από την οποία κάθε υποψήφιος Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής μπορεί να μελετήσει ηλεκτρονικά την εξεταστέα ύλη και ταυτόχρονα να αυτοβελτιώνεται επιλύοντας τεστ προσομοίωσης. Κατά τη διάρκεια της μελέτης προσφέρεται πλήρης υποστήριξη από τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, επιλύοντας τις όποιες απορίες για την εξεταζόμενη ύλη αλλά και για όλη την διαδικασία των εξετάσεων. Το σεμινάριο προετοιμασίας επικεντρώνεται στα θέματα που δυσκολεύουν τους υποψηφίους και σε χρήσιμες συμβουλές για την επιτυχία στις εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα της εκπαιδευτικής δραστηριότητας, που είναι το μείγμα της ανθρώπινης εκπαίδευσης και της τεχνολογίας, έχει οδηγήσει σε βέλτιστα αποτελέσματα στις εξετάσεις της ΤτΕ. Η εκπαιδευτική διαδικασία και το πρόγραμμα θεωρούνται άκρως επιτυχημένα καθώς εμφανίζουν ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις άνω του 85%, σε σύγκριση με το 50% που είναι ο μέσος όρος επιτυχίας στις εξετάσεις της ΤτΕ. Τα τελευταία πέντε έτη, πάνω από 150 Ασφαλιστικοί Πράκτορες έχουν πετύχει στις εξετάσεις παρακολουθώντας το πρόγραμμα προετοιμασίας της NP Ασφαλιστική.

Η στήριξη στους νέους ασφαλιστές συνεχίζεται και μετά την επιτυχία στις εξετάσεις

Η στήριξη της NP Ασφαλιστική στους νέους ασφαλιστές δεν σταματά στην επιτυχία στις εξετάσεις. Συνεχίζεται και μετά απ’ αυτές με σειρά ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίων που αφορούν την οργάνωση του γραφείου τους, τεχνικές πωλήσεων και γνώση προϊόντων. Η διαπροσωπική επαφή και η άμεση εξυπηρέτηση των διαμεσολαβητών είναι φιλοσοφία ανάπτυξης της NP Ασφαλιστική και αποτελούν το βασικό συστατικό που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Η NP Ασφαλιστική συνεχίζει με σταθερά βήματα να στηρίζει τους νέους ασφαλιστές και να αναπτύσσεται με νέους συνεργάτες, καλά εκπαιδευμένους, από την είσοδό τους στο επάγγελμα και επιτυχημένους στην Ασφαλιστική αγορά με συνεχή Δια Ζώσης Επαγγελματική Εκπαίδευση. Το πρόγραμμα προετοιμασίας της NP Ασφαλιστική για τις εξετάσεις Πιστοποίησης γνώσεων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Τράπεζας της Ελλάδος αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για νέους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, Υπαλλήλους που εμπλέκονται στη Διαμεσολάβηση και επιθυμούν να πιστοποιηθούν και φυσικά για τους νέους που θα αποτελέσουν την διάδοχη κατάσταση σε επιτυχημένες Επιχειρήσεις Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας