Εταιρείες

Ελληνικά Γαλακτοκομεία: ευχαριστίες στις ασφαλιστικές, τους πραγματογνώμονες και τους συμβούλους της

Στην «Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου» διαβάζουμε την ανακοίνωση της «Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε.», στην οποία το Δ.Σ. της Εταιρείας αναφέρει και ευχαριστεί ονομαστικά τις ασφαλιστικές εταιρείες και τους συμβούλους που εργάστηκαν για την ολοκλήρωση των διαδικασιών αποζημίωσής της από τις καταστροφικές συνέπειες του Daniel.

Tο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. γνωστοποιεί πως έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής της ασφαλιστικής αποζημίωσης κατόπιν της καταστροφικής πλημμύρας DANIEL που έπληξε τη Θεσσαλία, τον Σεπτέμβριο του 2023 και προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στο εργοστάσιο της στα Τρίκαλα.

Με το παρόν θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις ασφαλιστικές εταιρείες «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», η οποία είχε τη μεγαλύτερη συμμετοχή (40%) και τη συνολική ευθύνη συντονισμού της αποζημίωσης, «GENERALI HELLAS ΑΑΕ» (30,5%), «ΕΘΝΙΚΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α.» (19%), «AIG EUROPE SA» (6,5%) και «INTERASCO Α.Ε.Γ.Α.» (4%). Όλες οι εταιρείες επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας. Οι εκπρόσωποι και οι εντεταλμένοι σύμβουλοί τους με ενσυναίσθηση και επαγγελματική ηθική δρομολόγησαν τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποζημιωθούμε το ταχύτερο δυνατόν και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα άμεσα.

Επιπλέον, ευχαριστούμε τους πραγματογνώμονες κ.κ. Βασίλειο Βήχα (ΜΕΝΤΩΡ Α.Ε.) και Ηλία Γαλάνη (PASCAL & STRATIS Α.Ε.) για την αγαστή συνεργασία και την ταχύτητα με την οποία ολοκλήρωσαν το έργο τους.

Τέλος, εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στους κ.κ. Κωνσταντίνο και Στέλιο Κροκιδά (PENCO INSURANCE BROKERS) και στον κ. Δημήτρη Βαρδούλη (ΒΑΡΔΟΥΛΗ Ε.Ε.), τόσο για τον συντονισμό και διαχείριση της ζημιάς αλλά και τη συνδρομή τους κατά τη σύναψη της ασφαλιστικής σύμβασης, καθώς επίσης και στον κ. Δημήτρη Καράμπελα, Σύμβουλο Ζημιών, ο οποίος στάθηκε αρωγός μας στη διαδικασία αυτή.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας