Εταιρείες

Νέος σταθμός Glassdrive® στο Ρέθυμνο

Στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης και της βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών της στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, η Glassdrive®υποδέχεται το νέο μέλος της στη πόλη του Ρεθύμνου,  τη NEOCAR Μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Ο ιδιοκτήτης του σταθμού κ. Γεωργιουδάκης Μιχάλης  διατηρεί πρότυπη μονάδα φανοποιείου και  κέντρο επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην πόλη του Ρεθύμνου. Οι εγκαταστάσεις του βρίσκονται στον κόμβο Ατσιπόλουλου.

Ο σταθμός λειτουργεί καθημερινά 08:00-16:00, ενώ το Σάββατο το ωράριο λειτουργίας είναι 09:00-16:00.

Στο σταθμό Glassdrive®της NEOCAR  παρέχονται στους πελάτες οι εξής υπηρεσίες:

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 38 σταθμούς, 15 κινητές μονάδες και περισσότερους από 90 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιρειών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με την πλειονότητα των ασφαλιστικών εταιρειών στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας