Διαμεσολαβούντες

Οι πρώτοι πιστοποιημένοι Έλληνες Financial Planners

Οι πρώτοι 30 Έλληνες Financial Planners με πιστοποίηση από την EFICERT, τον μεγαλύτερο επαγγελματικό φορέα πιστοποίησης σε χρηματο-ασφαλιστικά θέματα στην Ευρώπη, μετά από εξάμηνη εκπαίδευση και εξετάσεις μέσω της πολυεθνικής εταιρείας συμβούλων KPMG, είναι γεγονός!

Στους πιστοποιημένους Χρηματο-ασφαλιστικούς συμβούλους, Financial Planners της EFICERT, παρέχεται η δυνατότητα να προσφέρουν υπηρεσίες σε οποιαδήποτε χώρα, κράτος μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καλύπτοντας τα σύγχρονα ευρωπαϊκά δεδομένα στον κλάδο τους.

Ο ρόλος ενός Financial Planner είναι σημαντικός, ιδιαίτερα στη σημερινή ελληνική κοινωνία, διότι μπορούν ως «αρχιτέκτονες» του ασφαλιστικού και επενδυτικού χώρου να βοηθήσουν ουσιαστικά τους πολίτες στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών τους αναγκών, με μεσο-μακροπρόθεσμο ορίζοντα, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας και μεθοδολογίας.

Μέλη της ένωσης μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της Ένωσης, να γνωρίσουν και να συνεργαστούν με τους πιστοποιημένους Financial Planners και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να αποκτήσουν την ευρωπαϊκή πιστοποίηση της EFICERT, καλούνται να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.hfpa.gr για περισσότερες πληροφορίες ή να επικοινωνήσουν μαζί τους: Τ.Θ. 67265, 151 02 Μελίσσια, Τ 211 8006623 Ε[email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας