Νέο κατάστημα Glassdrive στην Κεφαλονιά

283

Ακολουθώντας το επιχειρησιακό πλάνο ανάπτυξης του δικτύου της, η Saint-Gobain Autover Hellas Α.Ε υποδεχεται με χαρά το νέο της μέλος στην Κεφαλονιά, στη ΒΙΠΕ Αργοστολίου.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε, οι πελάτες της ευρύτερης περιοχής μπορούν να εξυπηρετηθούν καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00.

Στον νέο σταθμό Glassdrive Κεφαλονιά οι πελάτες έχουν πλέον τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις μοναδικές υπηρεσίες της Glassdrive, όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων
  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»
  • Αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων
  • Καθαρισμό φαναριών.

Η Glassdrive, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου, παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM).

Το δίκτυο Glassdrive, αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων στην Ελλάδα, με παρουσία σε 68 σημεία, και προσφέρει τα κορυφαίας αξιοπιστίας κρύσταλλα Saint-Gobain, με πανελλαδική κάλυψη βαθμονόμησης ADAS και την κατάλληλη τεχνογνωσία και επάρκεια προϊόντων, ώστε κάθε πελάτης να γνωρίζει πως εδώ θα βρει τις λύσεις που χρειάζεται, τη στιγμή που τις χρειάζεται!


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΑναστάσιος Μάνεσης: Η Ορίζων είναι πυλώνας σταθερότητας
Επόμενο άρθροAllianz 9th motor day: Είστε έτοιμοι για την αυτόνομη οδήγηση;