Εταιρείες

Νέος Σταθμός GLASSDRIVE® στα Μουδανιά

Η οικογένεια της GLASSDRIVE® συνεχίζει να μεγαλώνει. Αυτή τη φορά υποδέχεται με ιδιαίτερη χαρά το νέο κατάστημά της στα Μουδανιά, από τον κύριο Ταρκάση Χρήστο, ο οποίος διατηρεί επίσης σταθμό GLASSDRIVE® στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Ο νέος σταθμός του κυρίου Ταρκάση, επισκευάζει και αντικαθιστά κρύσταλλα κάθε τύπου οχήματος (επιβατικό, φορτηγό, λεωφορείο, κλπ.) στην οδό Κανελλοπούλου, της περιοχής «Αλμύρα», στα Νέα Μουδανιά, με τηλέφωνο επικοινωνίας το 23730-22287.

Έχοντας πολυετή πείρα και άριστη εξειδίκευση, ο νέος σταθμός της GLASSDRIVE® στα Νέα Μουδανιά, προσφέρει ένα σύνολο υπηρεσιών όπως:

  • Επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες.
  • Άμεση  εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών από την αναγγελία της ζημιάς
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής».
  • Τοποθέτηση αντηλιακών μεμβρανών για κάθε τύπο αμαξώματος.
  • Τοποθέτηση εξωτερικών καθρεπτών.

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Το δίκτυο της GLASSDRIVE® αποτελείται από 64 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και περισσότερους από 100 συνεργάτες σε όλη την επικράτεια, αποτελώντας το μεγαλύτερο δίκτυο σταθμών επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτου στην Ελλάδα.

Η GLASSDRIVE®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain,  ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας