Νέος Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ ο κ. Γιάννης Τοζακίδης

2035
tozakidis

Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία, πάντοτε στον χώρο των διαμεσολαβητών και του agency, ο κ. Γιάννης Τοζακίδης αξιώθηκε να εκλεγεί Πρόεδρος στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Ο Γιάννης Τοζακίδης, γέννημα-θρέμμα της Interamerican, πέρασε όλα τα “πέτρινα χρόνια” της Εταιρείας του αλλά και της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς, χωρίς να μετακινηθεί ούτε από τη μία ούτε από την άλλη. Τον εμπιστεύτηκαν και συναναστράφηκε με εμβληματικές φυσιογνωμίες και αξιώνεται, εδώ και χρόνια, της εμπιστοσύνης και της αναγνώρισης όχι μόνον των Ελλήνων συναδέλφων του, αλλά και εκείνων του εξωτερικού.

Είναι Πρόεδρος της Gama International-Hellas και ο υπεύθυνος του πολύ πετυχημένου συνεδρίου που διεξήχθη στην Αθήνα το 2017.

Του ευχόμαστε να συστήσει ένα, το ίδιο αξιόλογο με αυτόν, Διοικητικό Συμβούλιο και με την ανεξαρτησία της προσωπικής επιτυχίας που τον συνοδεύει να τολμήσει να υλοποιήσει όσα στη μακρά επαγγελματική του διαδρομή έχει διδαχθεί.

Ο κλάδος των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών χωρίς τους συντονιστές, και μάλιστα τους οργανωμένους συντονιστές, υπάρχει φόβος να υποστεί βαρύ πλήγμα.

Προσβλέπουμε στις δεξιότητες και τις επιλογές του Γιάννη Τοζακίδη και ελπίζουμε…

Δημήτρης Ρουχωτάς

Προηγούμενο άρθροΑλλεργικοί στην κριτική
Επόμενο άρθροΣτην D&O δραστηριοποιείται η Eurolife ERB