Διεθνή

Νέος Πρόεδρος του Δικτύου Vrs Adjusters ο Tancrède Stagnara

Οι Vrs Adjusters, το κορυφαίο παγκόσμιο δίκτυο πραγματογνωμώνων ζημιών, ανακοίνωσε την ανάληψη της θέσης του Προέδρου από τον Tancrède Stagnara.

Ο κ. Stagnara, επί του παρόντος πρόεδρος της vrs Vering, κύριου μετόχου του δικτύου Vrs Adjusters, είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Vrs Adjusters από το 2013.
Θα αντικαταστήσει τον Michael Arbor, ο οποίος παραιτήθηκε από το συμβούλιο μετά την απόσυρση της Vericlaim από το δίκτυο. Ο κ. Stagnara θα αναλάβει τον νέο του ρόλο άμεσα.

Ο Tancrède Stagnara επελέγει από το συμβούλιο ως ο ηγέτης που θα οδηγήσει την vrs Adjusters σε αυτήν την περίοδο συναρπαστικών ευκαιριών και μετασχηματισμών.

Για τον Tancrède Stagnara όλα τα στάδια στην καριέρα του φαίνεται οδήγησαν σε αυτή τη στιγμή. Στη μακρόχρονη πορεία του έχει αποδείξει το εύρος των γνώσεών του στη διεθνή διαχείριση απαιτήσεων, ενώ έχει το απαιτούμενο ταλέντο και την ενέργεια για να ηγηθεί του σχήματος.

Τα τελευταία 16 χρόνια, το δίκτυο Vrs Adjusters έχει αυξηθεί σημαντικά, κερδίζοντας τη θέση ενός από τους κορυφαίους παγκόσμιους διαχειριστές ζημιών και διαχειριστές απαιτήσεων στη διεθνή σύνθετη αγορά απαιτήσεων.

Η Vrs Adjusters προσφέρει τις ανεξάρτητες υπηρεσίες διακανονισμού και διαχείρισης ζημιών στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά και παρέχει εξατομικευμένες, οικονομικά αποδοτικές λύσεις στα περίπλοκα ζητήματα διαχείρισης κινδύνων των πελατών.

Το ευέλικτο δίκτυό της είναι το βασικό χαρακτηριστικό που διακρίνει την Vrs Adjusters στην αγορά. Με περισσότερα από 300 γραφεία σε περισσότερες από 140 χώρες, 2.500 υπαλλήλους και συνολικά έσοδα €250 εκατομμυρίων, οι vrs Adjusters μπορούν να εξυπηρετήσουν τις απαιτήσεις των πελατών τους οπουδήποτε στον κόσμο. Οι εταιρείες-μέλη είναι ηγέτες στις τοπικές περιοχές τους και στον διεθνή τομέα διακανονισμού ζημιών.

Ιδρυτικό μέλος των vrs adjusters είναι και η εταιρεία πραγματογνωμόνων vrs experteam, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1970, και σήμερα αντιπροσωπεύει τον Οργανισμό στην Ελλάδα, την Αλβανία, το Μαυροβούνιο και τα Σκόπια.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας