Συνεντεύξεις

Νέο κεφάλαιο για το ασφαλιστικό γραφείο Σύμβουλοι Ασφα – Λύσεων/ Protect Insurance by Zoi Georgiadou

Το νέο ασφαλιστικό γραφείο Σύμβουλοι Ασφα – Λύσεων/ Protect Insurance by Zoi Georgiadou εγκαινίασε τη δραστηριότητά του στα ιδιόκτητα γραφεία του, που βρίσκονται στην περιοχή του Αιγάλεω (Μουργκάνας 6). Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 20 Ιανουαρίου, παρουσία πολιτικών, τοπικών παραγόντων, πελατών, φίλων και συνεργατών.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν ο αναπλ. υπουργός Εξωτερικών κ. Μ. Βαρβιτσιώτης, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής κ. Π. Κουρουμπλής, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κ. Α. Λεωτσάκος, ο δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Λ. Μίχος, ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Ι. Γκίκας, ο υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω κ. Λ. Σκλαβούνος, ο υποψήφιος δήμαρχος και πρώην δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δ. Μπίρμπας, ο δημοτικός σύμβουλος και ιατροδικαστής κ. Γ. Κοσμίδης, ο αντιπρόεδρος της ΣΠΟΣ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Φ. Κοντοχρήστος.

Νέο κεφάλαιο για το ασφαλιστικό γραφείο Σύμβουλοι Ασφα - Λύσεων/ Protect Insurance by Zoi Georgiadou

Παρακαταθήκη η 25ετής εμπειρία

Ο Διευθυντής του Γραφείου, κ. Ιωάννης – Νικόλαος Γεωργιάδης, στον χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους, επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Όλα αυτά τα χρόνια, το γραφείο Σύμβουλοι Ασφα – Λύσεων ανέδειξε πολυάριθμους επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους στον ασφαλιστικό κλάδο, κατάφερε να αποσπάσει αρκετά βραβεία παραγωγικότητας και έχτισε μια γερή παρακαταθήκη για το παρόν και το μέλλον.

Εγκαινιάζουμε ένα νέο κεφάλαιο για τον ασφαλιστικό κλάδο, προσφέροντας ό,τι καλύτερο διαθέτει σήμερα η ελληνική αγορά σε ασφαλιστικά προϊόντα. Έπειτα από 25 χρόνια εμπειρίας, αναγνωρίζουμε αυτό που ζητούν οι υποψήφιοι Πελάτες και απαντάμε με ιδανικές λύσεις πάνω στις ασφαλιστικές τους ανάγκες».

Όπως προκύπτει από την ανωτέρω δήλωση του κ. Γεωργιάδη, το νέο γραφείο Σύμβουλοι Ασφα – Λύσεων / Protect Insurance by Zoi Georgiadou τοποθετεί τον Πελάτη στο επίκεντρο και υπόσχεται να του προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση στις ανάγκες του, εκπροσωπώντας ασφαλιστικές εταιρείες της Ελλάδας και του Εξωτερικού. Εκτιμάται, λοιπόν, ότι θα έχει δυναμική πορεία στα ασφαλιστικά δρώμενα της χώρας, ανάλογη εκείνης που διέγραψε μέχρι τώρα ως Σύμβουλοι Ασφα – Λύσεων (στο αποκλειστικό δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής).

Στο νέο Γραφείο τον κ. Γεωργιάδη πλαισιώνουν οι κ.κ. Ιβάν (Ιωάννης) Σαλομίδης, Αλέξανδρος Μεϊντάνης, Δημήτριος Καλαϊτζής, Γεώργιος Μιχελάκος, Τηλέμαχος  Μπαλαμώτης, Κωνσταντίνος Φιλίππου, Ζωή Γεωργιάδου, Γεώργιος Λάμπρου, Άννα Ελευθεριάδου (Γραμματεία) και Ευαγγελία Ρέντζιου (Γραμματεία). 

Νέο κεφάλαιο για το ασφαλιστικό γραφείο Σύμβουλοι Ασφα - Λύσεων/ Protect Insurance by Zoi Georgiadou
Συνεργάτες του Γραφείου σε αναμνηστικό στιγμιότυπο από τα εγκαίνια.

Τι σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα

Μετά τη μετάβαση του Γραφείου Σύμβουλοι Ασφα-Λύσεων στο Ελεύθερο Δίκτυο και σε συνεργασία με ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά πρακτορεία, την Protect Insurance, το νέο σχήμα προσφέρει άρτια εξοπλισμένους χώρους, ολοκληρωμένα συστήματα – προγράμματα εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης και μια πολύ καλή σύμβαση έργου. Όπως επισημαίνει σχετικά ο κ. Ιωάννης – Νικόλαος Γεωργιάδης, «ο επαγγελματίας Ασφαλιστικός Σύμβουλος θα έχει στη φαρέτρα του τις ιδανικότερες λύσεις των ασφαλιστικών προϊόντων, για να καλύψει όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά τις ασφαλιστικές ανάγκες των υποψήφιων Πελατών του, έχοντας παράλληλα τις καλύτερες δυνατές αμοιβές της αγοράς».

Όσον αφορά τη φιλοσοφία του νέου Γραφείου, ο κ. Γεωργιάδης την περιγράφει με απόλυτη σαφήνεια: «Να εκπροσωπήσει επάξια τον ασφαλιστικό κλάδο με επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, αντιμετωπίζοντας με ειλικρίνεια και επαγγελματισμό τους υποψήφιους πελάτες και αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Η σύνδεση του τρίπτυχου: Ασφαλιστική Εταιρεία, Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής και Υποψήφιος Πελάτης είναι μια επιτακτική ανάγκη, για να επιτύχει η συνεργασία των μελών».

Οι στόχοι του νέου Γραφείου

Αυτό που χαρακτηρίζει τη μέχρι τώρα πορεία του Γραφείου περιγράφεται από τον κ. Γεωργιάδη ως εξής: «Οι άνθρωποι μάς εμπιστεύονται για πολλαπλές ανάγκες, αλλά κατά βάση για τις υπηρεσίες κάλυψης υγείας για αυτούς και τις οικογένειές τους (70%). Ύστερα, μας προτιμούν για την κάλυψη της προσωπικής και επαγγελματικής τους περιουσίας (20%) και, τέλος, για τις υπόλοιπες ασφαλιστικές τους ανάγκες (10%). Με γνώμονα αυτό, έγινε και η εξειδικευμένη επιλογή (ανάλογη των παραπάνω αναγκών) των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζεται το Γραφείο μας».

Από εδώ και στο εξής η στόχευση του νέου Γραφείου κινείται σε δύο άξονες: αύξηση πελατών και αύξηση συνεργατών. Ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει σχετικά: «Στόχος μας είναι στην επόμενη τριετία να μας επιλέξουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι, για να ικανοποιήσουν τις ασφαλιστικές τους ανάγκες, διασφαλίζοντας για αυτούς και τις οικογένειές τους ένα ασφαλές περιβάλλον. Παράλληλα, αποσκοπούμε στην ένταξη νέων Ασφαλιστικών Συμβούλων, με προοπτική επαγγελματικής εξέλιξης, αλλά και έμπειρων Συναδέλφων στον ασφαλιστικό κλάδο, οι οποίοι θα μας επιλέξουν γιατί παρέχουμε υψηλού επιπέδου καθημερινή καθοδήγηση και τις βέλτιστες δυνατές αμοιβές».

Κατά τον κ. Γεωργιάδη, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πρέπει να διαθέτει ήθος και ειλικρίνεια και να είναι διατεθειμένος και πρόθυμος να εξυπηρετήσει και, προπάντων, να βοηθήσει την κοινωνία, ώστε να γίνει καλύτερη. Η επιλογή των Συνεργατών του Γραφείου, όπως επισημαίνει, έχει ως κριτήριο τις βαθύτερες αξίες που έχει ο άνθρωπος στη ζωή του, «οι οποίες βγαίνουν αβίαστα στην καθημερινή επαγγελματική του δράση και βοηθούν στην αποδοχή του από τους υποψήφιους προς ασφάλιση.

Μέχρι σήμερα, καταφέραμε να ενσωματώσουμε στην ασφαλιστική αγορά 60 επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και 6 διευθυντικά στελέχη. Στόχος μας την επόμενη τριετία είναι να εξελιχθούν κοντά μας επιπλέον 20 νέοι Συνεργάτες, αλλά και 10 έμπειροι Συνάδελφοι, οι οποίοι θα πληρούν τα παραπάνω κριτήρια»

Με την προαναφερθείσα φιλοσοφία και στόχευση, αλλά και με συνέργειες που θα επιδιώξει να δημιουργήσει με τους παρόχους υγείας, το νέο γραφείο Σύμβουλοι Ασφα – Λύσεων/Protect Insurance by Zoi Georgiadou αποσκοπεί στη μεγέθυνση της υπεραξίας των υπηρεσιών του προς πελάτες και συνεργάτες, θεωρώντας ότι «η Επιτυχία είναι δεδομένη, αρκεί να θέλεις να απολαύσεις αυτό το όμορφο ταξίδι προς αυτή».

Νέο κεφάλαιο για το ασφαλιστικό γραφείο Σύμβουλοι Ασφα - Λύσεων/ Protect Insurance by Zoi Georgiadou

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας