Διαμεσολαβούντες

Σύμβουλοι Άσφα-Λύσεων / Protect Insurance By Zoi Georgiadou: Γιόρτασε μια επιτυχημένη χρονιά

Σε μια λαμπρή εκδήλωση, που αντιπροσωπεύει την επιτυχημένη πορεία του, το Ασφαλιστικό Γραφείο Σύμβουλοι Άσφα-Λύσεων / Protect insurance by Zoi Georgiadou, πραγματοποίησε στις 2 Φεβρουαρίου, την ετήσια εκδήλωση βραβεύσεων και κοπής της Βασιλόπιτας για το έτος 2024.

Έπειτα από έναν χρόνο στο Ελεύθερο Δίκτυο, η ομάδα του Γραφείου Σύμβουλοι Άσφα-Λύσεων / Protect Insurance by Zoi Georgiadou κατάφερε να εκπληρώσει όλους τους στόχους που είχε θέσει, όπως επισημαίνεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις του προηγούμενου έτους και εξασφαλίζοντας μια ελπιδοφόρα προοπτική για το μέλλον του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αιγάλεω, κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, ο οποίος στον χαιρετισμό του επαίνεσε το Γραφείο για τησυνεισφορά του στην τοπική κοινωνία, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Αιτωλοακαρνανίας Αξέχαστες Πατρίδες, κ. Φάνης Κοντοχρήστος, ο Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δόμησης Δήμου Αιγάλεω, κ. Ηλίας Βαΐου, ο Πρόεδρος Α.Σ. Εδαφοσφαίρισης Αιγάλεω Πετάνκ, κ. Δημήτριος Μπέσης, καθώς και ο Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας της Μινέττα Ασφαλιστικής, κ. Βασίλειος Νιάρχος.

Το «παρών» έδωσε και ο συνοδοιπόρος και άμεσος συνεργάτης του Γραφείου Σύμβουλοι Άσφα – Λύσεων / Protect Insurance by Georgiadou Zoi, κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Protect insurance / Managing Partner και συνιδρυτής της Future Insurance Leaders.

Ένας ακόμη συνοδοιπόρος του Γραφείου, ο κ. Παναγιώτης Γλεντής, δήλωσε, με αφορμή την εκδήλωση: «Ένας χρόνος άψογης συνεργασίας είναι το αποτέλεσμα του επαγγελματισμού, της υπευθυνότητας και της άσβεστης φλόγας για δημιουργία που διακρίνει όλους σας! Σας συγχαίρω! Η συμβολή σας είναι σημαντική στην εξαιρετική πορεία της Protect Insurance. Είμαι βέβαιος ότι η νέα χρονιά θα είναι μοναδική».

Ο Διευθυντής του Γραφείου, κ. Ιωάννης – Νικόλαος Γεωργιάδης, κάνοντας τον απολογισμό του 2023, επεσήμανε τα υψηλά παραγωγικά αποτελέσματα και την αύξηση τόσο των συνεργατών όσο και των πελατών. Επίσης, υπό το πρίσμα της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης της παροχής υπηρεσιών στον Ασφαλιστικό Κλάδο, ο κ. Γεωργιάδης προσδιόρισε τους νέους παραγωγικούς στόχους για το 2024, οι οποίοι περιλαμβάνουν: στελέχωση με 4 νέους συνεργάτες, νέες ασφαλιστικές εργασίες €300.000 και 750 νέους πελάτες.

Η εκδήλωση αποτέλεσε ευκαιρία για τους Συνεργάτες του γραφείου να μοιραστούν τις εμπειρίες τους και να συζητήσουν για τις προκλήσεις και τις επιτυχίες του έτους που πέρασε.

Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ενισχύθηκε από τη συμμετοχή των Πελατών και των Εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας, που έδειξαν τη στήριξή τους στο Γραφείο και την εμπιστοσύνη τους στη μελλοντική επιτυχία του.

Οι υψηλοί στόχοι που τέθηκαν για το 2024 (διπλασιασμός Πελατών και Συνεργατών σε σχέση με το 2023) και η αποφασιστικότητα όλων να συνεισφέρουν στην επίτευξή τους συνιστούν ένα ισχυρό ορόσημο για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ασφαλιστικού Γραφείου Σύμβουλοι Άσφα – Λύσεων / Protect Insurance by Zoi Georgiadou.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας