Νέο επενδυτικό-ασφαλιστικό πρόγραμμα από την Εθνική Ασφαλιστική

8614

Το Full [Life] Balance & Protect είναι το νέο ευέλικτο επενδυτικό-ασφαλιστικό προϊόν νέας γενιάς από την Εθνική Ασφαλιστική για τη δημιουργία κεφαλαίου σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

Το προϊόν, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, δίνει τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη να επιλέξει εάν θέλει την επιλογή Balance, ή την επιλογή Protect, ενώ παράλληλα μπορεί να επιλέξει τις ασφαλιστικές καλύψεις σύμφωνα με τις ανάγκες του.

Δύο μεγάλοι Οργανισμοί, η Εθνική Ασφαλιστική και η BNP Paribas Asset Management, συνεργάστηκαν και δημιούργησαν ένα αξιόπιστο, πρωτοπόρο, υψηλής ποιότητας προϊόν προς όφελος των ασφαλισμένων.

Το Full [Life] Balance & Protect βασίζεται στην επισταμένη καταγραφή και ανάλυση των αναγκών του πελατειακού κοινού για την προσφορά καινοτόμων, ευέλικτων επενδυτικό-ασφαλιστικών προϊόντων δημιουργίας κεφαλαίου, με απώτερο σκοπό την κάλυψη μελλοντικών στόχων. Ενώ, η διαχείριση της επένδυσης γίνεται από εξειδικευμένους επενδυτικούς συμβούλους αξιοποιώντας τις παγκόσμιες επενδυτικές ευκαιρίες, με στόχο την επίτευξη απόδοσης για τον ασφαλισμένο, μειώνοντας παράλληλα τον επενδυτικό κίνδυνο όσο πλησιάζει η ημερομηνία λήξης του προγράμματος, ώστε να προστατευθεί το κεφάλαιο που έχει δημιουργηθεί.

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο ακολουθεί επενδυτική στρατηγική, η οποία έχει ως βασικό στόχο την προστασία του 80% της υψηλότερης καθαρής αξίας ενεργητικού που επιτυγχάνεται από την έναρξη της επένδυσης.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας, κ. Η. Δασκαλόπουλος: «Στην Εθνική Ασφαλιστική σχεδιάζουμε καινοτόμα προγράμματα με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντάς υπόψη τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και τις χρηματαγορές. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες προϊόντα που δημιουργούν τα κεφάλαια εκείνα με τα οποία θα εκπληρώσουν τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρα τους, προσφέροντας ταυτόχρονα και ασφαλιστική προστασία. Το νέο προϊόν Full [Life] Balance & Protect, δίνει ακριβώς αυτή τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη μας που θα το επιλέξει και θα επενδύσει συστηματικά με βάση τις δικές του ανάγκες και επιδιώξεις».

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΑΕΕ: €17,4 δισ. οι επενδύσεις των ασφαλιστικών εταιρειών το 2021
Επόμενο άρθροΑffidea: Ο Όμιλος με τα περισσότερα διαπιστευμένα Βιοπαθολογικά Εργαστήρια στα Βαλκάνια