Νέα συνεργασία Glassdrive® με την Apeiron Insurance Project / Triglav d.d.

634
glassdrive apeiron triglav

H Glassdrive® και η Apeiron Insurance Project ανακοίνωσαν την έναρξη της επίσημης συνεργασίας τους στον τομέα της αντικατάστασης και επισκευής κρυστάλλων αυτοκινήτου.

Η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία της Σλοβενίας (για 12η συνεχή χρονιά κερδίζει το βραβείο της πιο αξιόπιστης Ασφαλιστικής εταιρείας στην Σλοβενία, solvency ratio 245%), και μια εκ των πέντε πρώτων ομίλων στην κεντρική Ευρώπη, Zavarovalnice Triglav d.d. (πηγή).

Η εταιρεία κατέχει μερίδιο αγοράς που αγγίζει το 35,6% και 19,6% στην περιοχή της Αδριατικήs. Οι δραστηριότητες της Triglav εστιάζονται στην Νοτιοανατολική Ευρώπη (Σλοβενία, Κροατία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Σερβία, Μαυροβούνιο, FYROM), ενώ στην Ελλάδα εκπροσωπείται αποκλειστικά από την Apeiron Insurance Project (πηγή).

Με τη συνεργασία αυτή, οι πελάτες της Apeiron Insurance Project/Triglav d.d. θα έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται άμεσα, χωρίς καμία γραφειοκρατική διαδικασία, από το πανελλαδικό δίκτυο της Glassdrive®, το οποίο αποτελείται από 67 επίσημους σταθμούς, 35 κινητές μονάδες και πάνω από 100 συνεργάτες καλύπτοντας έτσι το σύνολο της επικράτειας.

Η Glassdrive® παρέχει για τους ασφαλισμένους της Apeiron Insurance project υπηρεσίες, όπως:

  • Άμεση εξυπηρέτηση εντός 24 ωρών για επισκευή και αντικατάσταση των κρυστάλλων τους
  • Δυνατότητα εξυπηρέτησης μέσω κινητής μονάδας στον χώρο που επιθυμούν
  • Γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων και
  • Εγγύηση εργασίας «εφ’ όρου ζωής»

…και πολλές ακόμα υπηρεσίες!

Η Glassdrive®, μέλος του πολυεθνικού Ομίλου εταιριών Saint-Gobain, ειδικεύεται στην επισκευή και αντικατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου παρέχοντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές Κατασκευαστών Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM). Συνεργάζεται με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και παράλληλα προσφέρει εγγυημένη ποιότητα εργασίας χάρη στην πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού της.

Προηγούμενο άρθροΗ νέα Διαχειριστική Επιτροπή του Επικουρικού Κεφαλαίου
Επόμενο άρθροΤαξίδι στο Μαρόκο για το Αποκλειστικό Δίκτυο της Groupama Ασφαλιστικής