Εταιρείες

Νέα Marketing Manager της Saint-Gobain Autover Hellas η Σοφία Δροσινού

Η κα Σοφία Δροσινού θα ηγηθεί του τμήματος Marketing της Saint-Gobain Autover Hellas και θα είναι υπεύθυνη τόσο για την προώθηση του δικτύου/προϊόντος/υπηρεσιών/εταιρικής επικοινωνίας όσο και για τη διαχείριση του προϊόντος.

Όπως πληροφορούμαστε από σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, σύντομα, το τμήμα της θα στελεχωθεί με ένα ακόμη άτομο (Product Manager) που θα είναι υπεύθυνο κυρίως για τη διαχείριση του προϊόντος, ώστε να εξασφαλίζεται σε κάθε περίπτωση η βέλτιστη σύνθεση των προϊόντων στην αποθήκη αλλά και η υποστήριξη του δικτύου και των πελατών της εταιρείας σε προϊοντικά ζητήματα.

Η κα Δροσινού έχει πτυχίο (B.Sc.) και μεταπτυχιακό τίτλο (M.Sc.) σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Διοικητική Επιστήμη & Τεχνολογία και στη Διοίκηση Υπηρεσιών και διαθέτει πολυετή εμπειρία στο e-Commerce, Digital Marketing και Product Management σε εταιρίες όπως η Aegean Airlines, Dixons South East Europe, Colgate-Palmolive.

«Η Saint-Gobain Autover Hellas, στις δύσκολες συγκυρίες που διανύουμε, αναπτύσσεται διαρκώς και επενδύει στο σημαντικότερο κεφάλαιό της που είναι το ανθρώπινο», επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας