Διαμεσολαβούντες

Νέα εποχή για τη Mega Brokers

Το ετήσιο Συνέδριό της πραγματοποίησε η Mega Brokers, στις 19 Μαρτίου 2016, στη μουσική σκηνή “ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ”,  τιμώντας τους συνεργάτες Νοτίου Ελλάδος, που με την επίμονη και αποτελεσματική τους προσπάθεια κατάφεραν και φέτος να διακριθούν για τα παραγωγικά τους επιτεύγματα το έτος 2015 –αντίστοιχη διοργάνωση θα διεξαχθεί και για τους συνεργάτες Βορείου Ελλάδος, στη Θεσσαλονίκη, στις 9 Απριλίου 2016.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, στην ομιλία του ανέπτυξε τη Νέα Εποχή στην οποία περνά η εταιρεία. Αναφέρθηκε στα αποκλειστικά προϊόντα, στις τεχνολογικές καινοτομίες, στην είσοδό της στην ιντερνετική –όχι direct– ασφάλιση, στα πρωτοποριακά συστήματα και στις γρήγορες συναλλαγές με «πλαστικό χρήμα», ανοίγοντας έτσι νέους δρόμους διασφάλισης και εξυπηρέτησης, κάνοντας όπως χαρακτηριστικά τόνισε «μαραθώνιο», γιατί η ανάπτυξη της Mega Brokers δεν έχει σύνορα.

Η ομιλία του Προέδρου έκλεισε με την εντυπωσιακή πρώτη παρουσίαση του νέου λογότυπου της εταιρείας με κεντρικό σύνθημα «Ο δικός σας σύμμαχος», αποδεικνύοντας πως η εταιρεία αποτελεί σύμμαχο κάθε συνεργάτη που θα την επιλέξει δίπλα του.

Στην εκδήλωση, που συντόνισε η δημοσιογράφος, κα Εύα Αντωνοπούλου, παραβρέθηκαν οι συνεργάτες και το Διοικητικό Προσωπικό της Mega Brokers, στελέχη Ασφαλιστικών Εταιρειών, εκπρόσωποι του Κλαδικού Τύπου και των Σωματείων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ και Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της Eurolife ERB, κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, ο οποίος απηύθυνε και χαιρετισμό, ο κ. Χρήστος Κάτσιος Διευθύνων Σύμβουλος της Groupama, ο κ. Γεώργιος Κώτσαλος, Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Interamerican, ο κ. Παύλος Κανελλόπουλος, Εκτελεστικός Αντιπρόσωπος του ΔΣ της AIG, ο κ. Ευστάθιος Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO, ο κ. Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco, ο κ. Γεώργιος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής της Εθνικής Aσφαλιστικής, ο κ. Τέλης Μπάρδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων της Ατλαντικής Ένωσης, ο κ. Κωνσταντίνος Χαχλαδάκης, Διευθυντής Πωλήσεων & Μάρκετινγκ Ζωής της Mινέττα Ασφαλιστικής, ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπης, ο κ. Δημήτριος Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της Συνεταιριστικής, ο κ. Παύλος Κασκαρέλης, Αντιπρόεδρος & Γενικός Διευθυντής της Υδρογείου, ο κύριος Θεόδωρος Λιώκης, Υπεύθυνος Marketing & Επικοινωνίας της Δύναμις, ο κ. Δημήτρης Σπανός, Γενικός Διευθυντής της CNP Ζωής, ο κ. Ιωάννης Μαρκέτος, Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου Πρακτόρων & Μεσιτών της International Life, η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος & Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της DAS Hellas, ο κ. Σεραφείμ Αίσωπος, Εμπορικός Διευθυντής της Prime, ο κ. Δημήτριος Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος MetLife, ο κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής της AXA, ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Διευθυντής Πωλήσεων της Generali, ο κ. Δημήτριος Παρλαμάς, Διευθυντής Πωλήσεων της Ευρωπαϊκής Πίστης.

Αξιοσημείωτη ήταν η στιγμή του ιδιαίτερου βραβείου για την οικογένεια της Mega Brokers SA, «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ», το οποίο και φέτος απονεμήθηκε στo πλαίσιo της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Ανηλίκων «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΖΩΗ». Το βραβείο, ένα ειδικό αμαξίδιο, υπό μορφή δωρεάς παρέλαβε η Πρόεδρος του Συλλόγου εκ μέρους της οικογένειας της μικρής Ανδρονίκης.

Όλη η εκδήλωση χαρακτηρίστηκε από συγκίνηση και πάθος για τους δεσμούς που χαρακτηρίζουν την οικογένεια Mega Brokers, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο την εορταστική αυτή βραδιά.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας