Να σταματήσει τώρα η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής ζητά ο Σύλλογος Υπαλλήλων

961
Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνική Ασφαλιστική

Να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής καλεί την ΕΤΕ το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εταιρείας, με δελτίο τύπου που έδωσε σήμερα, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής σε συνέχεια των σημερινών εξελίξεων, που αποκαλύπτουν την πλήρη αφερεγγυότητα και αναξιοπιστία του «υποψήφιου επενδυτή» EXIN Group, καλεί την Ε.Τ.Ε., έστω και την ύστατη στιγμή, να σταματήσει άμεσα τη διαδικασία πώλησης, καλεί τον κ. Φραγκιαδάκη να αναλάβει τις προσωπικές του ευθύνες και παράλληλα επισημαίνει τις σοβαρότατες ευθύνες τόσο της Morgan Stanley όσο και της Goldman Sachs (σύμβουλοι πώλησης), που είχαν αναλάβει τον έλεγχο των υποψηφίων εταιριών.

Το Δ.Σ. καλεί την Τράπεζα της Ελλάδος να διασφαλίσει – ως οφείλει με την ιδιότητα της εποπτεύουσας αρχής – την απρόσκοπτη λειτουργία της Εθνικής Ασφαλιστικής κρατώντας μακριά «επιχειρηματικά παιχνίδια» και επιβλαβείς για τα συμφέροντα της Εταιρίας μας πρακτικές.

Το Δ.Σ. καλεί την κυβέρνηση να ελέγξει τη διαδικασία και να καταλογίσει τις ευθύνες που προκύπτουν, δεδομένου ότι διακυβεύεται πλέον η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της χώρας.

Όλοι μαζί οφείλουν να σταματήσουν ΤΩΡΑ την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων Α.Ε.Ε.Γ.Α. «Η ΕΘΝΙΚΗ»

Διαβάστε επίσης: ΕΤΕ και ΔΕΙΑ προ των ευθυνών τους.

Προηγούμενο άρθροETE και ΔΕΙΑ προ των ευθυνών τους
Επόμενο άρθροΜια διαφορετική εκδήλωση Μεσιτών & Πρακτόρων ΑΧΑ, Νέα εμπειρία