Μινέττα Ασφαλιστική: Πλήρης κάλυψη και των υποψήφιων οδηγών

Η Μινέττα Ασφαλιστική, ανταποκρινόμενη στη νέα ασφαλιστική υποχρέωση για τους υποψήφιους οδηγούς, όπως αυτή ορίζεται από τον νόμο Ν.4599/2019, προχώρησε στην υλοποίηση πρόσθετης ασφαλιστικής κάλυψης, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για Ε.Ι.Χ. στο online σύστημα των συνεργατών.

Συγκεκριμένα, η Εταιρεία επέκτεινε τις παρεχόμενες καλύψεις στα ασφαλιστήρια συμβόλαια μεικτής κάλυψης εκπαιδευτικών οχημάτων (πακέτο 6), προκειμένου να καλύπτει:

  • Την ευθύνη του υποψήφιου οδηγού, όπως αυτή προβλέπεται έναντι τρίτων αλλά και έναντι του κατόχου του ασφαλισμένου οχήματος, όσο και τις ζημιές του εκπαιδευτικού οχήματος, μέσα από την κάλυψη των ιδίων ζημιών.
  • Τους υποψήφιους οδηγούς κατά την διάρκεια των εξετάσεων, αλλά και κατά την διεξαγωγή μαθημάτων εκμάθησης οδήγησης.
  • Την απώλεια εισοδήματος λόγω ζημιάς του εκπαιδευτικού οχήματος από τροχαίο ατύχημα, κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εξετάσεων.

Με αυτόν τον τρόπο, οι εκπαιδευτές με οχήματα ασφαλισμένα στη Μινέττα, προσφέρουν στους υποψήφιους οδηγούς πλήρη κάλυψη, σύμφωνα με τα απαιτούμενα από την νέα νομοθεσία, χωρίς να χρειαστεί να προβούν σε κάποια περαιτέρω ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον ασφαλιστικό τους διαμεσολαβητή ή στο τηλεφωνικό κέντρο της Εταιρείας 2109309500.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας