Διαμεσολαβούντες

Η MEGA γιόρτασε τα 30 της χρόνια

Με μια μεγαλοπρεπή και ταυτόχρονα συγκινητική εκδήλωση, παρουσία των ιδρυτών, εκπροσώπων ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργατών και στελεχών, η MEGA, νούμερο 1 εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα, γιόρτασε τα 30 χρόνια λειτουργίας της, στις 5 Απριλίου στην Αθήνα.

Η επετειακή βραδιά επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις για τους παρευρισκόμενους. Κατά την προσέλευσή τους φωτογραφήθηκαν σε ειδικά τοποθετημένο Photo Booth σε διασκεδαστικές πόζες, αποτυπώνοντας τη στιγμή, με κεντρικό μήνυμαMEGA 30th anniversary”.

Στην έναρξη της εκδήλωσης, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν μέσα από ένα video την ιστορική διαδρομή της MEGA, παρακολουθώντας τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές από την πορεία της στον χρόνο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 700 άτομα, οι προσκεκλημένοι παρακολούθησαν τον κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου ως Πρόεδρο και τον κ. Τάσο Χατζηθεοδοσίου ως Γενικό Διευθυντή, να αναδεικνύουν τις υψηλές αξίες, τον επαγγελματισμό, την προσήλωση στον στόχο, τη μέριμνα για γνώση, ως αναλλοίωτα στοιχεία συνδεδεμένα με την εταιρεία, από την εκκίνησή της έως σήμερα.

Η MEGA γιόρτασε τα 30 της χρόνια

Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η αφήγηση του κ. Ιωάννη Χατζηθεοδοσίου για την προσωπική και επαγγελματική του διαδρομή, ευχαριστώντας όλους όσους στάθηκαν δίπλα του στη μεγάλη αυτή πορεία και αποστέλλοντας το μήνυμα ότι «όταν αγαπάς κάτι, τότε το κάνεις με επιτυχία», αιτιολογώντας έτσι γιατί θα συνεχίσει, χωρίς όρια και τέλος, τη μεγάλη αυτή διαδρομή.

Στο τέλος της ομιλίας του ο κ. Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου απέδωσε προσωπική τιμή και έδωσε ενδεικτικό αναμνηστικό, για τη συμβολή τους στην πορεία του, στον κ. Γιώργο Κώτσαλο και στον κ. Δημήτρη Ζορμπά, ενώ εξήρε την NN και τον αείμνηστο Μανώλη Ανδρόνικο για τον ρόλο που είχαν στην εξέλιξή του, παραδίδοντας την τιμητική πλακέτα στη Δ/νουσα Σύμβουλο της Εταιρείας, κα Μαριάννα Πολιτοπούλου.

Οι συνεργάτες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές τιμήθηκαν δημοσίως με την αναγνώριση του ρόλου τους στην πορεία της εταιρείας και έλαβαν τη διαβεβαίωση του κ. Τάσου Χατζηθεοδοσίου, ότι η εταιρεία «κρατά την προσωπική επαφή με τους ανθρώπους της με ανανεωμένο όραμα, αισιοδοξία, εμπιστοσύνη στους συνεργάτες και τη βεβαιότητα για ένα ακόμη πιο δημιουργικό μέλλον, με καινοτόμα σχέδια, νέες προοπτικές, σημαντικά “εργαλεία” και παροχές για την εξέλιξή τους».

Η MEGA γιόρτασε τα 30 της χρόνια

Η κορύφωση της βραδιάς ήρθε τη στιγμή που η Διοίκηση και τα στελέχη της MEGA βράβευσαν συνολικά 35 συνεργάτες για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματά τους το 2018, ενώ η ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων στο μαγευτικό Μπαλί ενθουσίασε το κοινό.

Η εκδήλωση έκλεισε με κεντρικό μήνυμα από την παρουσιάστρια της βραδιάς δημοσιογράφο, Μπάγια Αντωνοπούλου, «δεν φαντάζεστε πόσα μακριά θα φτάσουμε μαζί» και την υπόσχεση τα 30 χρόνια MEGA να είναι μόνο η αρχή και το ταξίδι να είναι εξίσου συναρπαστικό στην συνέχεια που ακολουθεί.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Χρ. Κάτσιος (CEO, Groupama), Κ. Σεμερτζόγλου (Εμπορικός Δ/ντής, Groupama), Χρ. Σαρδελής (Γεν. Γραμματέας ΕΑΕΕ, Πρόεδρος, Εθνική Ασφαλιστική), Η. Δασκαλόπουλος (Αν. Γεν. Δ/ντής, Εθνική), Δ. Ζορμπάς (Δ/νων Σύμβουλος & Γεν. Δ/ντής, Συνεταιριστική), Ι. Καντώρος (CEO, Interamerican), A. Ηλιακόπουλος (Γεν. Δ/ντής Πωλήσεων & Marketing, Interamerican), A. Παπαδόπουλος (Head of Operations & Systems, AIG), Σ. Μαράκη (Head of Distribution, AIG), Θ. Κοκκάλας (CEO, ERGO), Ευ. Τσαούσης (Δ/ντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, ERGO), Ν. Χουλιάρας (Δ/ντής Πωλήσεων, Eurolife ERB), K. Σαΐας (Δ/νων Σύμβουλος, Interasco), Ν. Γιαννιού (Δ/ντρια Πωλήσεων & Marketing, Interasco), Ν. Μακρόπουλος (Πρόεδρος Δ.Σ. & Δ/νων Σύμβουλος, Ευρώπη Ασφαλιστική), Μ. Μήτρος (Εμπορικός Δ/ντής, Prime), Γ. Παρισάκης (Δ/ντής Πωλήσεων, Μινέττα), Τ. Μπάρδης (Επιθεωρητής Πωλήσεων, Ατλαντική Ένωση), Α. Ράπτης (Δ/ντής Πωλήσεων, Ευρωπαϊκή Πίστη), Π. Κολώνιας (Δ/ντής Ανάπτυξης, ΓΕΝΚΑΔύναμις), Γ. Σουρλής (Γεν. Δντής, Υδρόγειος), Γ. Κώτσαλος (ιδρυτής & επίτιμος Πρόεδρος, Resolute), Γ. Καββαθάς (Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ), Μ. Πολιτοπούλου (Πρόεδρος & Δ/νουσα Σύμβουλος, ΝΝ Hellas), M. Σωτηράκος (Deputy Managing Director & Chief Sales Officer, NN Hellas), Μ. Στεφανοπούλου (Deputy General Manager, Carglass), Μ. Τζωρτζωρής (Πρόεδρος ΣΕΜΑ), Ι. Τοζακίδης (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ).

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας