ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Ημερίδα στην Πάτρα για το δίκτυο συνεργατών της

484

Μια ξεχωριστή ημερίδα για το δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών πραγματοποίησε στην πόλη της Πάτρας η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στην εκδήλωση, με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ», έδωσαν το παρών περισσότεροι από 60 συνεργάτες της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής από την Αχαΐα και την ευρύτερη περιοχή, ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε –μεταξύ άλλων:

  • Εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας», με εισηγητή τον Πρόεδρο του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτή και διευθυντή του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab), καθηγητή κ. Γιάννη Πολλάλη. Ο κ. Πολλάλης παρουσίασε τη σύγχρονη – ψηφιακή – πραγματικότητα μέσα στην οποία κινείται το ασφαλιστικό κοινό, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να δραστηριοποιηθεί ο ασφαλιστικός διαμεσολάβητής, ώστε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις προκλήσεις που προκύπτουν. 
  • Παρουσιάσεις με θέματα που απασχολούν το δίκτυο συνεργατών σχετικά με τους Κλάδους της Εταιρείας με εισηγητές, τους κ.κ. Φώτη Ζέρβα, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκο Κοντοβουνήσιο Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων – εκτός αυτοκινήτου και Βασίλη Νιάρχο, Διευθυντή Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας
  • Ομιλία του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Εταιρείας κ. Κωνσταντίνου Μπερτσιά, με τίτλο «Η Διαχρονική Αξία του Ασφαλιστή». Ο κ. Μπερτσιάς ανέλυσε τη σημασία που δίνει η ΜΙΝΕΤΤΑ στον αναβαθμισμένο ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στην ψηφιακή εποχή.
ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Ημερίδα στην Πάτρα για το δίκτυο συνεργατών της

Στη συνάντηση χαιρετισμό απήυθυνε ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος της Εταιρείας, και η κα Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ενώ παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της Εταιρείας κ. Νίκος Κακάτσης, καθώς και στελέχη από τα Tμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής.

H συνάντηση των στελεχών της Εταιρίας με το τοπικό δίκτυο συνεργατών, αποτέλεσε, πέρα από την ανάπτυξη των θεμάτων που αναφέρθηκαν παραπάνω, ευκαιρία για περαιτέρω συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε ευχάριστο κλίμα.  

H εκδήλωση εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των ενεργειών που εξυπηρετούν τον σταθερό -από την ίδρυσή της εδώ και 50 χρόνια- στόχο της Εταιρείας, να βρίσκεται δίπλα στον συνεργάτη ως αρωγός σε κάθε επίπεδο της επαγγελματικής του δραστηριότητας.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΆννα Νικηφορίδου: Ζήσε σαν πρωταθλητής!
Επόμενο άρθροΚορυφαίο ζήτημα η επάρκεια των αποθεματικών