Εταιρείες

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική: Εβδομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας για 5η χρονιά

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική προχώρησε και φέτος, για 5η συνεχή χρονιά, στη διοργάνωση Εβδομάδας Κοινωνικής Υπευθυνότητας, με μια σειρά ενεργειών, οι οποίες στηρίζουν τον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο της Εβδομάδας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 4 έως και τις 10 Δεκεμβρίου, προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν διάφορες δράσεις όπως:

  • Προσφορά 1.050 γευμάτων σε αστέγους συνανθρώπους μας και διανομή τους από εργαζόμενους και συνεργάτες της Εταιρίας, σε συνεργασία με τα ΔΕΙΠΝΑ ΑΓΑΠΗΣ.
  • Παρουσίαση στους εργαζομένους της ΜΙΝΕΤΤΑ με θέμα “Από την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) στο ESG πλαίσιο” από την κυρία Κοτταρίδη Κωνσταντίνα, Καθηγήτρια και Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος & του Εργαστηρίου Βιοοικονομίας, Κυκλικής Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
  • Διάθεση προσκλήσεων στο δίκτυο συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, για επισκέψεις στο Μουσείο Μαρία Κάλλας και στην Έκθεση «Παράλληλη θέαση» με έργα από τη Συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία φιλοξενείται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
  • Ανάρτηση video με χρήσιμες συμβουλές Πρώτων Βοηθειών από τη συνεργαζόμενη εταιρεία GEP, διαθέσιμα για παρακολούθηση στην ψηφιακή πύλη ενημέρωσης του προσωπικού της ΜΙΝΕΤΤΑ.
  • Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικου Bazaar στα Κεντρικά γραφεία της Εταιρείας σε συνεργασία με την Πειραϊκή Ένωση Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία ΠΕΚ/ΑμεΑ, με τα έσοδα να διατίθενται αποκλειστικά για την κάλυψη άμεσων λειτουργικών αναγκών του Φορέα.
  • Δώρο στα παιδιά των εργαζομένων της Εταιρείας του παιδικού βιβλίου «Κολυμπώντας πέρα από τα όρια» του Σπύρου Χρυσικόπουλου.
  • Ανακοίνωση διενέργειας Εθελοντικής Αιμοδοσίας στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρείας στις 19/12.

Οι δράσεις συντονίστηκαν, όπως κάθε χρόνο, από τη διατμηματική Ομάδα Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Εταιρίας «ΜΙΝΕΤΤΑ μια αγκαλιά» και υλοποιήθηκαν με την ενεργή συμμετοχή εργαζομένων, συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αλλά και μελών από φορείς συνεργαζόμενους με την Εταιρεία.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας