Δράσεις ΕΚΕ

MetLife: Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Αρτέμιδας

Εθελοντική δράση για τον καθαρισμό της παραλίας της Αρτέμιδας διοργάνωσε η MetLife Ελλάδος, στις 24 Οκτωβρίου, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της στην προστασία του περιβάλλοντος και στη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Η δράση, όπως αναφέρεται σχετικά στο δελτίο Τύπου, διοργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιβαλλοντική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση All For Blue και υλοποιήθηκε με τη συμμετοχή εθελοντών εργαζομένων της εταιρείας, αλλά και μελών των οικογενειών τους.

Ανταποκρινόμενοι με ενθουσιασμό στην πρόσκληση της εταιρείας, οι εθελοντές συγκέντρωσαν σημαντικό όγκο σκουπιδιών και ανακυκλώσιμων υλικών, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στη μείωση των απορριμμάτων που καταλήγουν στη θάλασσα.

«Η έννοια της βιωσιμότητας είναι συνυφασμένη με τον εταιρικό σκοπό και την κουλτούρα της MetLife. Αντιμετωπίζουμε την προστασία του περιβάλλοντος, ως αναπόσπαστο κομμάτι της αποστολής μας, να οικοδομούμε καθημερινά ένα ασφαλέστερο μέλλον για όλους. Με την εθελοντική αυτή δράση, θελήσαμε να συμβάλουμε στην απορρύπανση των ακτών μας, αλλά και να δώσουμε ευρύτερα το μήνυμα ότι η προστασία των θαλάσσιων και παράκτιων οικοσυστημάτων αποτελεί υπόθεση όλων μας», δήλωσε σχετικά η κ. Θάλεια Αγγελίδη, Head of Marketing & Communications, MetLife Ελλάδος.

Η εθελοντική δράση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του διαγωνισμού League of Protection Superheroes, που διοργανώνει η MetLife σε όλη την περιφέρεια EMEA και εστιάζει, μεταξύ άλλων, σε θέματα Εταιρικής Υπευθυνότητας, Βιώσιμης Ανάπτυξης, Διαφορετικότητας/ Συμπερίληψης και Wellness.

Η All For Blue είναι μια περιβαλλοντική μη κερδοσκοπική οργάνωση (ΑΜΚΕ), με διεθνείς δράσεις, αμιγώς εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Σκοπός της είναι η προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος και η ενημέρωση για τα πλαστικά μιας χρήσης και τρόπους αποφυγής τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας