Εταιρείες

MetLife: Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας

Παρά τις ισχυρές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας αυτήν την περίοδο, η MetLife ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συνεχίζει την αποτελεσματική λειτουργία της,  παρέχοντας ασφάλεια και σιγουριά, τόσο στους ασφαλισμένους όσο και τους συνεργάτες της.

Σε δήλωσή του ο κ. Δημήτρης Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Ο πιο καθοριστικός παράγοντας για την επίτευξη της αποτελεσματικής λειτουργίας της Εταιρείας, ακόμη και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες, είναι οι άνθρωποι της MetLife, τόσο από το Διοικητικό Δυναμικό, όσο και οι ασφαλιστικοί μας σύμβουλοι, που με ισχυρό αίσθημα ευθύνης και απαρέγκλιτο επαγγελματισμό δίνουν τη δυνατότητα στην Εταιρεία μας να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις υποχρεώσεις της, διατηρώντας αναλλοίωτο το υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της. Θα ήθελα πραγματικά να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες για την ψυχραιμία, την αφοσίωση και τη δέσμευση που επιδεικνύουν όλες αυτές τις τελευταίες ημέρες, διασφαλίζοντας την αποτελεσματική συνέχιση των εργασιών μας και θέτοντας τον πελάτη, για ακόμη μία φορά, στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας».

Οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο καθώς και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (στο τηλέφωνο 210 8787 777, ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]). Ακόμη μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της MetLife (www.metlife.gr) η οποία θα ενημερώνεται τακτικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας