Αγωνιούν οι Διαμεσολαβητές

472

Την έντονη ανησυχία και αγωνία τους για τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στη χώρα μας εκφράζουν με ανακοίνωσή τους η ΕΕΑΕ, ο ΠΣΣΑΣ, η ΠΟΑΔ, ο ΠΣΑΣ και  ο Σύνδεσμος Συνεργαζόμενων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΟΑΔ, ΠΣΑΣ και  ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΙΤΩΝ LLOYDS αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την έντονη ανησυχία και αγωνία μας για τις οικονομικές και κοινωνικές εξελίξεις στην χώρα μας.

Οι Συνάδελφοί μας έχοντας, εκτός των άλλων, το προνόμιο της καθημερινής επαφής με τους συμπολίτες μας εισπράττουν όλο και περισσότερο το αίσθημα της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που έχει διαμορφωθεί στην ελληνική κοινωνία.

Το ελάχιστο που αισθανόμαστε την υποχρέωση να δηλώσουμε, αυτή την τόσο κρίσιμη στιγμή, είναι η έκκλησή μας προς το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας της Χώρας, την Κυριακή το βράδυ, να σταθεί στο ύψος των ιδιαίτερα καθοριστικών για το μέλλον μας  περιστάσεων και να αναζητήσει, σε πλαίσιο εθνικής ενότητας, άμεση λύση που θα επαναφέρει την Χώρα στον δρόμο της σταθερότητας, στον δρόμο που της αξίζει.

Οι άνθρωποι της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης υπηρετώντας τον θεσμό της Ασφάλισης γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η οικονομική δραστηριότητα μπορεί να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται μόνο σε περιβάλλον σταθερότητας και προοπτικής.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων

ΕΕΑΕ, ΠΣΣΑΣ, ΠΟΑΔ, ΠΣΑΣ
Σύνδεσμος Συνεργαζόμενων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα

 

 

         

Προηγούμενο άρθρο1ο εσωτερικό εταιρικό webinar για τους συνεργάτες της Globalnet
Επόμενο άρθροMetLife: Ευχαριστούμε τους ανθρώπους μας