Διαμεσολαβούντες

Mega Brokers S.A.: Συνάντηση Συνεργατών

Τα αποτελέσματα για το έτος 2012 καθώς και τους παραγωγικούς στόχους για το 2013 της Mega Brokers S.A. είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και τα στελέχη της εταιρείας, κατά τη διάρκεια συνάντησης των συνεργατών της, που πραγματοποιήθηκε στις 10/04/2013.

Συγκεκριμένα, τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν τις προγραμματισμένες και υλοποιούμενες ενέργειες, που αφορούν τους συνεργάτες, σχετικά με την υποστήριξή τους σε θέματα πωλήσεων καθώς και νέα προγράμματα ασφάλισης –όπως επίσης και τη νέα εξελιγμένη μηχανογραφικά διαδικτυακή εφαρμογή που ενεργοποιεί σύντομα η εταιρεία. Η νέα αυτή εφαρμογή δίνει την ευκαιρία στους συνεργάτες να βλέπουν on-line τα παραγωγικά τους στοιχεία, τις προμήθειές τους και όλα τα συμβόλαια των πελατών τους ψηφιοποιημένα (σκαναρισμένα). 
Επίσης, οι συνεργάτες θα έχουν τη δυνατότητα της άμεσης έκδοσης σημάτων και συμβολαίων, καθώς και της αποστολής των προτάσεων ασφάλισης προς τις ασφαλιστικές εταιρείες μέσω internet. Η νέα εφαρμογή θα διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό την καθημερνή εξυπηρέτηση και οργάνωση των συνεργατών της Mega Brokers και θα τους οδηγήσει γρηγορότερα στη νέα εποχή μέσω tablet’s και smart phones.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας παρουσίασε μία ολοκληρωμένη μελέτη, με σημαντικά στοιχεία της πορείας των ασφαλιστικών εργασιών στην Ευρώπη και την Ελλάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην εικόνα της ευρωπαϊκής αγοράς και τις επιπτώσεις που έχει η οικονομική κρίση στην ανάπτυξη των εργασιών τους, όπως επίσης, και στις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ασφαλιστές από τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στην ασφαλιστική αγορά.

Με συνεχείς αναφορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Χατζηθεοδοσίου προέτρεψε τους συνεργάτες, να αντιμετωπίζουν την κρίση ως ευκαιρία και τους παρότρυνε να εργαστούν περισσότερο ποιοτικά – αποτελεσματικά με υπευθυνότητα και υψηλό επαγγελματισμό.

Κλείνοντας εξέφρασε με βεβαιότητα ότι η Mega Brokers το 2013 θα πετύχει τους παραγωγικούς της στόχους και θα έχει θετικό τελικό αποτέλεσμα.

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας