Διαμεσολαβούντες

ΣΕΣΑΕ: «Διαφάνεια στη διαμεσολάβηση»

Σε συνέχεια των δύο προηγούμενων εκδηλώσεών του, με κεντρικό θέμα: «Διαφάνεια στην ασφαλιστική αγορά: Αναγκαίο κακό ή ευλογία;»,  ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών θα πραγματοποιήσει  την τρίτη ενότητα αυτού κύκλου με θέμα τη «Διαφάνεια στη διαμεσολάβηση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 16 Απριλίου 2013 και ώρα 17:00΄ στην Αίθουσα “Panorama” (6ος όροφος) του Ξενοδοχείου “ROYAL OLYMPIC” (Αθανασίου Διάκου 28-34, 117 43  Αθήνα).

Tις απόψεις τους στη συγκεκριμένη ενότητα θα καταθέσουν:
• κ. Φίλης Αθηναίος, Managing Director της Εταιρείας Αθηναίος 1911
• Ο κ. Γεώργιος Mαυρέλης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου Interamerican
• Η κα Ντορίνα Οικονομοπούλου, Managing Director της Marsh EΠΕ Μεσίτες Ασφαλίσεων
• Ο κ. Ζακ Σούσης, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, Μέλος Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Melife Alico.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο κ. Γιάννης Βασιλάτος, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου.

«Οι προηγούμενες δυο εκδηλώσεις του κύκλου «Διαφάνειας» χαρακτηρίστηκαν από ουσιαστικό διάλογο, ανάπτυξη επίκαιρων προβληματισμών και κατάθεση χρήσιμων προτάσεων για την αγορά μας. Η επαγγελματική επάρκεια και εμπειρία των μελών του πάνελ της τρίτης εκδήλωσης εξασφαλίζουν τις προϋποθέσεις για ακόμη μια επιτυχημένη συνάντηση. Εκτίμησή μας είναι ότι καταλυτική θα είναι η συμμετοχή όλων των παριστάμενων στη συζήτηση που θα ακολουθήσει», τονίζει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΕΣΑΕ.

Σε ό,τι αφορά στα διαδικαστικά θέματα, η προσέλευση στην εκδήλωση έχει προγραμματιστεί να γίνει μεταξύ 17:00’ και 17:30΄ και υπολογίζεται να έχει συνολική διάρκεια δύο ωρών.

Το δε πρόγραμμα έχει ως ακολούθως:
• Χαιρετισμός του Προέδρου του Σ.Ε.Σ.Α.Ε. κ. Ε. Μοάτσου.
• Παρουσίαση των στόχων της Επιτροπής Βέλτιστων Πρακτικών από τον Πρόεδρό της κ. Γ. Λινό.
• Συζήτηση μεταξύ του συντονιστή και των μελών του πάνελ και απάντηση σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Την εκδήλωση αυτή υποστηρίζουν οι AON Benfield και Mapfre Asistencia, ως Χρυσοί Χορηγοί και η Carglass, ως Υποστηρικτής.

Ο κύκλος «Διαφάνειας» θα ολοκληρωθεί με την τέταρτη ενότητα με θέμα «Διαφάνεια στον τρόπο εποπτείας της ασφαλιστικής αγοράς για διασφάλιση ίσων όρων ανταγωνισμού (level playing field)», η οποία έχει προγραμματιστεί για τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας