Διαμεσολαβούντες

MEGA Brokers: Επικεφαλής Ομαδικών Ζωής & Υγείας ο Γρ. Κουδούνης

Με νέα δομή και στελέχωση του τμήματος Ομαδικών Ασφαλίσεων στον Κλάδο Ζωής και Υγείας καλωσόρισε το 2022 η MEGA Brokers.
Επικεφαλής του τμήματος αναλαμβάνει ο κ. Γρηγόρης Κουδούνης, ο οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο των Ομαδικών Ασφαλίσεων και έχει υποστηρίξει με επιτυχία μεγάλο αριθμό πολυεθνικών και Ελληνικών μεγάλων επιχειρήσεων στη διαχείριση των Ομαδικών τους Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

Το τμήμα Ομαδικών Ασφαλίσεων, το οποίο υπάγεται οργανωτικά στον Κλάδο Ζωής και Υγείας, θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών και των συνεργατών της Εταιρείας, υποστηρίζοντας τεχνικά αλλά και σε επίπεδο επικοινωνίας.
Στόχος τους τμήματος είναι η διεύρυνση εργασιών Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.


Ο κ. Γιάννης Παππάς, Διευθυντής Κλάδου Ζωής και Υγείας, τόνισε:
«Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Κουδούνης με την εμπειρία του θα υποστηρίξει αποτελεσματικά την ανάπτυξη των Ομαδικών Ασφαλίσεων, προσθέτοντας αξία για τους συνεργάτες και τους πελάτες της Εταιρείας μας. Τον καλωσορίζω και του εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα»

Ο κ. Γρηγόρης Κουδούνης δήλωσε :
«Με μεγάλη χαρά αναλαμβάνω ως Επικεφαλής την οργάνωση και ανάπτυξη του Κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής στην MEGA Brokers, ηγέτιδας Εταιρείας στο χώρο της διαμεσολάβησης στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά.
Η πολυετής εμπειρία μου στον Κλάδο Ομαδικών Ασφαλίσεων σε συνδυασμό με τη δυναμική της Εταιρείας, αποτελούν εχέγγυα θετικών αποτελεσμάτων»

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας