Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων για το έτος 2021

Αύξηση στην Παραγωγή Ασφαλίστρων πέτυχε η Ευρωπαϊκή Πίστη το έτος 2021. Η Εταιρεία κατάφερε όχι μόνο να υλοποιήσει τον στόχο του τριετούς Επιχειρηματικού της Σχεδίου, αλλά να τον ξεπεράσει, σημειώνοντας αύξηση και σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το 2021 τα Καθαρά Ασφάλιστρα διαμορφώθηκαν σε €196,3 εκ. (€233,7 εκ. με Δικαιώματα Συμβολαίων), έναντι €186,8 εκ. το 2020 (αύξηση 5,1%), ξεπερνώντας έτσι και τον στόχο των €195,0 εκ. της Καθαρής Παραγωγής που προέβλεπε το τριετές Επιχειρηματικό Σχέδιο 2020 – 2022.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα αποτελέσματα επιτεύχθηκαν μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, τόσο λόγω της πανδημικής κρίσης αλλά και της γενικότερης αβεβαιότητας.

Η Διοίκηση της Εταιρείας εκφράζει την ικανοποίησή της για την επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, τις θερμές ευχαριστίες της προς το ανθρώπινο δυναμικό της για την συμβολή τους στην επίτευξη των επιχειρηματικών της στόχων διαχρονικά, προς τους ασφαλισμένους της για την πιστότητά τους στην Εταιρεία και προς τους μετόχους της για την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλουν.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας