Εταιρείες

Με Πρόεδρο τον Δ. Μαζαράκη και Αντιπρόεδρο τον Π. Δημητρίου

Το νέο της Διοικητικό Συμβούλιο εξέλεξε η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος, κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31/10/2013.

Το νέο Δ.Σ., που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες, συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής: Δημήτρης Μαζαράκης (Πρόεδρος), Παναγιώτης Δημητρίου (Αντιπρόεδρος), Σταύρος Γιαννακογεώργος (Γραμματέας), Νίκος Φασούλης (Ταμίας), Γιώργος Κραββαρίτης (Μέλος), Κωνσταντίνος Πάντος (Μέλος), Ιωάννης Τοτός (Μέλος).

Σε δήλωση του ο κ. Δ. Μαζαράκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Το νέο Δ.Σ. αναλαμβάνει να οδηγήσει την Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος στο μέλλον, ξεπερνώντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις που σήμερα αντιμετωπίζει. Επιδίωξή μας θα πρέπει να είναι η ανάδειξη του επιστημονικού ρόλου και έργου της Ένωσης, το οποίο θα αναγνωρίζεται από τα μέλη μας, την αγορά Ιδιωτικής Ασφάλισης, την Πολιτεία, καθώς και από  το σύνολο της κοινωνίας. Ταυτόχρονα, με τις θέσεις μας, το έργο και τις προτάσεις μας, μπορούμε να βοηθήσουμε τόσο την Πολιτεία και την κοινωνία στην αντιμετώπιση των σημαντικών προβλημάτων της Κοινωνικής Ασφάλισης όσο και την αγορά της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην προσπάθεια για ανάπτυξη».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας