Τελετή αποφοίτησης για επιλεγμένους συνεργάτες της Eurolife ERB Ασφαλιστική

405
ενημέρωση για σεισμό ΕΜΠ

Με μεγάλη επιτυχία έληξε και ο 2ος κύκλος του προγράμματος «Advanced Program in Management for Insurance Executives», που σχεδίασε και πραγματοποίησε για επιλεγμένους συνεργάτες της η  Eurolife ERB Ασφαλιστική σε συνεργασία με το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εισηγητές διακεκριμένους  καθηγητές των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων του Πανεπιστημίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ξεκίνησε το Απρίλιο και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2013, καλύπτοντας 5 συνολικά ενότητες, σε 40 ώρες διδασκαλίας.

•              Ηγεσία και Οργανωσιακή Συμπεριφορά

•              Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Καταναλωτή

•              Ανάλυση Λογιστικών Καταστάσεων και Χρηματοοικονομικοί Δείκτες

•              Στρατηγικό Management και Πληροφοριακά Συστήματα

•              Κατάρτιση και αξιολόγηση επιχειρηματικών σχεδίων (Business Plans)

Στην τελετή λήξης που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Τελετών του Πανεπιστημίου παρευρέθησαν από την πλευρά του Πανεπιστημίου ο Αντιπρύτανης του Τμήματος και οι καθηγητές του προγράμματος και από τη Eurolife ERB ο Διευθύνων Σύμβουλος, και  Στελέχη Πωλήσεων και Marketing της Εταιρείας, καθώς και όλοι οι Συνεργάτες που συμμετείχαν στο Πρόγραμμα μαζί με μέλη των οικογενειών τους, οι οποίοι και παρέλαβαν το σχετικό Πιστοποιητικό Σπουδών.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι κ.κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος, Πρύτανης του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB Ασφαλιστικής, ο οποίος τόνισε πως η Eurolife δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση, ως επένδυση για το μέλλον των συνεργατών της.

 

Προηγούμενο άρθροΕΙΑΣ: Φροντιστηριακά προγράμματα για τα Πιστοποιητικά Α’ και Δ’
Επόμενο άρθροΜε Πρόεδρο τον Δ. Μαζαράκη και Αντιπρόεδρο τον Π. Δημητρίου