Εταιρείες

Life Awareness: Live event στο Instagram το Σάββατο 11/11

Η Life Awareness διοργανώνει live event στο Instagram, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, με αφορμή την ημέρα ιδιωτικής ασφάλισης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η νέα γενιά καλείται σήμερα, περισσότερο από ποτέ, να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος, που καθιστά αβέβαιο κάθε προγραμματισμό για το μέλλον.

Ειδικά στο οικονομικό πεδίο οι συνθήκες αλλάζουν με ραγδαίο ρυθμό και επηρεάζουν την ποιότητα ζωής μας, το βιοτικό μας επίπεδο και κατ’ επέκταση τη σωματική και ψυχική υγεία, τη δημιουργία οράματος, τον σχεδιασμό και την πραγμάτωση στόχων.

Κάτω από αυτό το πρίσμα, με την προοπτική της κοινωνικής ενεργοποίησης με στόχο τη μετάδοση θετικής σκέψης και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας δημιουργήθηκε η ιδέα της Life Awareness.

Η Life Awareness είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που σκοπό έχει να συμβάλλει στην εξοικείωση των νέων ανθρώπων με την έννοια των κινδύνων στη ζωή, ώστε να αναπτύξουν τις απαραίτητες εκείνες δεξιότητες, που θα τους βοηθήσουν να μπορούν να ανταποκριθούν αποτελεσματικά στο νέο όλο και πιο σύνθετο αναδυόμενο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον (VUCA).

Είναι μια εθελοντική δράση με στόχο την ευαισθητοποίηση και διάδοση της ασφαλιστικής συνείδησης και την ενίσχυση του ασφαλιστικού αλφαβητισμού.

Οι δράσεις της Life Awareness εστιάζουν στη δημιουργία κουλτούρας πρόληψης και διαχείρισης κινδύνων, εμπνέοντας τη νέα γενιά να αποκτήσει «Νοοτροπία Ανάπτυξης – Growth Mindset» και να ηγηθεί της δικής της ζωής.

Οι εμπνευστές και ιδρυτές του Οργανισμού είναι οι κ.κ.:

  • Σοφία Σικοτάκη
  • Κάρολος Μαρκουίζος
  • Κωνσταντίνος Καλογήρου
  • Αναστασία Κουτσούκου
  • Μέη Σωτοπούλου
  • Αθηνά Αγγελούδα
  • Αργυρώ Παπαδουλάκη,

που επιθυμούν το έργο τους να έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ανθρώπων.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στο 1ο μας Life Awareness Instagram Live, το Σάββατο 11/11/23 στις 12:00 μμ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας